Oh, kad bismo barem znali sve istinske tajne zavođenja - što to čini da nam srce brže zakuca i da osjetimo one posebne leptiriće u trbuhu? Razmišljamo o tome jer su se na tržištu pojavili mirisi - Avon Attraction Sensation parfemi za nju i njega, koji dolaze u paru – a koji bude sva osjetila, pomažu opustiti se i prepustiti senzualnom trenutku. Kako?

avon attraction sensation

Rješenje je vrlo jednostavno jer kod strasti, zavođenja i ljubavne igre treba koristiti sve ono što već imamo: svih naših 5 osjetila. Osjetilo vida, sluha, dodira, mirisa i okusa... Samo svi oni zajedno otkrivaju pravu romantičnu, senzualnu čaroliju. Ovo ne uključuje isključivo nove ili ljetne ljubavne avanture pred vama, ta osjetilna senzualna čarolija probudit će i svaku dobru staru vezu.

Kako probuditi vatru? Kako probuditi svako od naših 5 osjetila?

1. Vid: što vidite?

Nisu samo muškarci vizualni tipovi. I mi žene pažljivo pratimo što vidimo. Ako želite da vaš partner poludi za vama, prihvatite i iskoristite svoje prednosti. To ne znači da trebate pretjerati s pokazivanjem jer nešto treba ostaviti i mašti, ali važno je da osvijestite baš one strane s kojima ste zadovoljne, koje vas čine sretnom. Zaboravite na slabe točke i fokusirajte se samo na atratktivno, na svoje prednosti. Sve što same vidite i kako se same osjećate, vidjet će i vaš partner.

avon attraction sensation

2. Sluh: što čujete?

Sjećate li se trenutka kad vam je lagani šapat, riječ ili kompliment doslovno dao krila? Riječi nose posebnu snagu koja uključuje i moć zavođenja. Razgovarajte, posvetite vrijeme samo jedno drugom. Ne samo dok zajedno sjedite, nego na primjer podijelite šapat i dok plešete ili… u krevetu! Prava riječ na pravom mjestu probudit će senzualnost u svakoj vezi.

avon attraction sensation

3. Osjet mirisa

Ovaj osjet ima veliku snagu, ali prečesto nedovoljno korištenu. Miris nas može očarati, učiniti da drhtimo od želje, ponijeti nas u sjećanja, otvoriti maštu ili pak zaustaviti trenutak. Ali može biti i odbojan, obeshrabriti nas u želji da nekoga upoznamo bolje. Prilično je poznata činjenica da se parfemi koji uključuju note kože, mošusa ili orijentalnih aroma povezuju sa zavođenjem i flertom. To su ujedno i glavna note Avon Attraction linije parfema za nju i njega. Isprobaj ih i dozvoli da vas zavedu, probude maštu, zaustave trenutak.

4. Osjet dodira

Može li nas išta očarati više od laganog dodira na koži, nježnog poljupca? Osjet dodira ima posebnu moć u umjetnosti zavođenja. Što nježnije, to bolje. Što lakše, to zavodljivije. Dobro je posvetiti se trenutku u kojem dijelite dodir, biti ga svjesni i stvarno uživati u mogućnostima koje nam naše tijelo omogućava. Nježno rukovanje ili jednostavan zagrljaj dovoljni su za početak…

avon attraction sensation

5. Osjet okusa

Okus smo ostavili za desert - što ne znači da je manje važan. Dapače, okus predstavlja srce umjetnosti zavođenja: poznato vam je da ljubav ulazi kroz stomak… Okus dobrog vina na usnama, okus omiljenog kolača u dobrom društvu, okus slane vode na ljetnom odmoru s najdražim… bude maštu, potiču želju za intimnim sjećanjem i ponavljanjem trenutka.

Svakom se osjetilu posvetite, osvijestite ga i iskoristite. Ne propustite u njima uživati, zajedno stvarati sjećanja. Probudite ih Avon Attraction Sensation parfemima za nju i njega. Nota kože je ono što povezuje oba mirisa, povezuje muškarca i ženu u senzualnom trenutku. Naruči svoje mirise i probudi sva svoja osjetila!

Isprobajte oba parfema u Avon Beauty Boutique-u u Gundulićevoj 34 u Zagrebu: neodoljivo divan prostor s neodoljivo senzualnim proizvodima čeka na vas!

Piše: Lucija Josipović, Avon

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.