One su tako slatke, šarene, razigrane i da - tako ugodne. Inovativni dizajn modernih seks-igračaka i ultra-fini materijali pretvaraju ih u nešto neodoljivo poželjno. Ali pazite da se ne navučete, vaš dečko bit će jako ljubomoran

fun factory seks igracke

Savršeno dizajnirane (poput modnih dodataka), živih boja, maštovitih oblika i inovativnih materijala, seks-igračke nove generacije nimalo nisu nalik „starim" prilično uobičajenim i dosadnim pomagalima za vlastiti užitak. One su tako slatke i vesele da im je teško odoljeti, a pri njihovoj proizvodnji posebno se vodi računa o dizajnu, materijalu i oblicima.

Trend je očigledan - kada se osvrnemo na seks industriju nekada i danas, odmah možemo zamijetiti koliko se razigrala u posljednjih nekoliko godina. Igračke su sve zanimljivije, raznolikije i ono što je svima svojstveno - inovativno dizajnirane s osnovnim naglaskom na senzualnost, strast te maksimalnu funkcionalnost i higijenu.

Super materijal, super oblici

Danas su na tržištu dostupne igračke vrhunskog dizajna i kvalitete. Izrađuju se od 100% čistog, medicinskog silikona, koji je kao materijal potpuno neporozan, nježne svilenkaste teksture na dodir, hipoalergenski, bez mirisa, mekan i fleksibilan, a opet dovoljno čvrst, te je, što se higijene tiče, superioran i jednostavan za održavanje. Drugi vrlo bitan aspekt tih igračaka je dizajn - anatomske i razigrane forme koje izgledom uopće ne podsjećaju na penis.

Želite profinjene ili zabavne?

Tako se na primjer kolekcija Fun Factory iz Njemačke (slika gore), koja je na svojevrstan način utrla put razigranom trendu i maštovitom dizajnu, ističe bogatstvom boja i oblika. To su nježne, senzualne forme i zaigrani oblici s raznim trbušćićima, naborima i utorima koji pružaju i nježne i intenzivne stimulacije i masaže koje klasičan oblik penisa jednostavno ne može postići i dočarati. Igračke su živih i jarkih boja, zrače toplinom i mame osmijeh na lice već na prvi pogled. S druge strane, postoje i kolekcije poput Lelo iz Švedske (slika dolje), koje su uz sve navedene odlike dizajna, prije svega dale naglasak na profinjenost i eleganciju. To su forme koje su i anatomski i estetski razrađene do najsitnijeg detalja s jednim ciljem na umu - pružiti osjećaj profinjenosti i izuzetnog zadovoljstva.

seks igracke lelo

Sebastian Kokot, vlasnik poznatog lanca seks shopova Magic Market ističe: „S obzirom da je ovakav koncept seks-igračaka doživio nevjerojatno pozitivne vibracije među korisnicama, postalo je jasno u kolikoj mjeri je ženama bilo potrebno ponuditi nešto takvo i koliko se čeznulo za takvim obratom tržišta, pa nije ni čudo što su danas dizajnerske igračke u tolikoj mjeri zastupljene i dostupne na tržištu. Kolekcije poput Sin5, Touche, Joystick (by JoyDivision), Feelz Toys, koje su svoje mjesto učvrstile u vrlo kratkom roku, do novih kolekcija poput Minds of Love, neprestano proširuju ponudu s novim igračkama.", zaključuje Kokot. 

seks igracke fun factoryU kojoj mjeri je takav koncept pozitivno prihvaćen pokazuje i činjenica da i kolekcije poput Toy Joy, koja se prvotno oslanjala na klasičan dizajn igračke u obliku penisa, u svoju ponudu konstantno uvrštavaju i klasu dizajnerskih igračaka.

U svakom slučaju, evolucija senzualnosti i profinjenosti poprima sve šire i šire razmjere pa možemo reći da ide u dobrom, razigranom i pozitivnom smjeru... Veličina očigledno ipak nije toliko važna, važan je dobar dizajn. Cure, uživajte! :)

Više o cijenama i ostaloj ponudi potražite na: www.magic-market.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.