Zagrebački ogranak Udruge poslovnih žena Hrvatske „Krug", pokreće u siječnju 2012. godine projekt besplatnih radionica, namijenjen ženama svih dobnih skupina, koje imaju želju iskoračiti u svijet poduzetništva, postati ili ostati poduzetnice

poslovna žena

„Krug" je Udruga poslovnih žena Hrvatske, koja radi na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu, poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Podržava promociju sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili dovoljno cijenjen u postojećem okružju.

Projekt obuhvaća tri seta od četiri neovisne interaktivne radionice, a broj učesnica ograničen je na trideset. Teme radionica su:

1. „Upravljanje sobom: prvi korak na putu prema vodstvu i poduzetništvu"- Elena Cvjetković i Jasmina Bjelica

2. „Marketing - nikad završena priča" - Đurđica Marković

3. „Financije za nefinancijaše" - Tanja Rukavina

4. „Što sve treba znati prije pokretanja posla" - Renata Vokal

Radionice će se održati u prostorima Hrvatske gospodarske komore, Zagreb. Prvi ciklus radionica počinje 19. siječnja 2012., a učesnicama koje su odslušale sve module u ciklusu dodijelit će se potvrda o sudjelovanju na svečanoj dodjeli 06. travnja 2012. godine.

Opći cilj projekta je poticanje samozapošljavanja, što je jedan od vrlo važnih ciljeva za smanjenje nezaposlenosti u gradu Zagrebu, kao i poticaj ženama koje imaju nove, inovativne ideje za poduzetničke pothvate. Projekt treba omogućiti ciljanoj skupini osvještavanje važnosti upravljanja vlastitim životima, pokretanja vlastitog posla, te prihvaćanja samozapošljavanja i poduzetništva kao dobrog načina rješavanja problema nezaposlenosti." - rekla je Renata Vokal, predsjednica zagrebačkog ogranka „Kruga".

Partneri u realizaciji projekta su Hrvatska gospodarska komora, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatski zavod za zapošljavanje, a projekt prate i odabrani sponzori.

Prijave za sudjelovanje pošaljite na e-mail: poduzetnica@krug.com.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.