Avon lansira novi parfem koji je inspiriran prijateljstvom. Od prve zajedničke šetnje do najvažnijih trenutaka u životu, ona je uvijek tvoja podrška i zaslužuje miris koji slavi baš takvu bliskost - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

avon today tomorrow always everlasting

Tri čitateljice osvojit će Avonove parfeme Today, Tomorrow, Always EVERLASTING inspirirane prijateljstvom. Kliknite, prijavite se i želimo vam sreću!

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost. 

avon today tomorrow always everlasting

Upravo taj iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon, multinacionalnu kozmetičku kompaniju kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

avon today tomorrow always everlasting

Kao početnu točku svom novom parfemu, svjetski priznati stručnjaci iz Avonovog laboratorija uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav, ali i poštovanje i podršku. Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nježnoj aromi bademovog mlijeka i cvijeta, kao i buketu cvijeća, koje su uparili s modernim, svjetlucavim milijunima latica cvijeta naranče i toplim zagrljajem mošusa. I sve je to upakirano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najljepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo. 

avon today tomorrow always everlasting

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvijek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 0,10 € od svakog naručenog TTA EVERLASTING mirisa, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Hrvatskoj!

avon today tomorrow always everlasting

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem kataloga kampanje travanj po cijeni od 25,90 €. Više saznaj na www.avon.hr ili u Mkatalogu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.