Novi Biotherm Biosource micelarni čistač na bazi termalne vode i Biosource pjena za čišćenje lica, za sve tipove kože, idealni su kao brza i učinkovita gesta čišćenja lica za sve zaposlene žene koje nemaju puno vremena za dugotrajne tretmane ljepote

biotherm biosource

Biothermovi znanstvenici su uvijek u koraku s posljednjim trendovima ljepote. Oni razumiju današnji užurbani način života žene, pun aktivnosti kao što su školske obveze, karijera, obitelj i prijatelji. Današnja žena traži učinkovite i brze geste za čišćenje kako bi se optimiziralo vrijeme posvećeno njezi kože. Za upravo te žene, Biotherm je pronašao riješenje u zahtjevnom suvremenom svijetu: novi BIOSOURCE Micelarni čistač na bazi termalne vode i BIOSOURCE pjena za čišćenje lica, za sve tipove kože.

Biosource sveobuhvatan i instantni Micelarni čistač na bazi termalne vode omogućava učinkovito čišćenje lica i uklanjanje make-upa na nježan i efikasan način. Djelotvoran i na vodootporni make-up. Proizvod se može nanijeti na cijelo lice, kao i na područje oko očiju, omogućavajući osjećaj svježine i čistoće kože.

Biothermova Biosource pjena za čišćenje lica pretvara se u nježnu i glatku kremu koja je izvrsno riješenje i za najosjetljiviju kožu. Formula čisti kožu bez isušivanja.

Ovaj Biosource dvojac spaja jednostavnost, učinkovitost i zadovoljstvo, te odgovara na potrebe svih tipova kože. Koža je svježa, čista i glatka, pripremljena za daljnju njegu. Biosource omogućava minimalno vrijeme provedeno u kupaonici, a maksimalnu čistoću.

Cijena Biosource Eau Micell 200 ml : 199 kn
Cijena Biosource Eau Mousse 150 ml: 199 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.