Givenchy kolekciju make-upa za proljeće/ljeto 2010. potpisuje Nicolas Degennes. Riječ je o prekrasnim nijansama, inspiriranima akvarelom, tintom i vodenim bojama, s laganim dodirom intenzivnijih pigmenata

givenchy new impressions, proljece 2010

Ono što nam se svakako najviše sviđa jest Givenchyjeva inovacija ruža za usne - ne samo kroz novu paletu nijansi, već i potpuno nov način pakiranja i nanošenja. Limited Edition Printed Lips nije klasičan ruž za usne, već neka vrsta flomastera ili markera koji omogućava brz, praktičan i precizan način nanošenja make-upa. Dolazi u dvije nijanse - Pink Impression, nježna ružičasta te Rose Impression, dublja, jača ružičasta koja vuče na fuksiju. Printed Lips ruž-markeri imaju visoku koncentraciju pigmenata, raskošnu teksturu i bogati su pantenolom koji njeguje usne.

givechy printed lips

Preko Printed Lips ruža možete aplicirati sjajilo Rouge Interdit Shine ili ruž Rouge Interdit i tako se poigrati slojevima boja. Sjajila i ruževi iz Interdit linije su u nijansama koraljne i ružičaste.

givenchy rouge interdit, gloss interdit

Givenchy Effet Extension Purple Impression maskara je pravo otkriće - njena živa ljubičasta boja dat će sjaj svijetlim i tamnim očima, a mala precizna četkica omogućit će vam da je bez greške nanesete na oči. Odlično se nadopunjava s eye-linerom ljubičaste boje, koji sadrži sitne sjajne ružičaste i srebrnkaste čestice ili bezbojnim koji pak sadrži zlatne i bijele sjajne čestice. 

Uz ruževe, maskaru i eye linere, Givenchy New Impressions kolekcija sadrži liniju tekućih, matirajućih i pudera u kamenu, koji iluminiraju lice, nekoliko različitih kombinacija rumenila Prisme Blush i intenzivno ljubičasti lak za nokte Purple Impression Nail Lacquer

Givenchy New Impressions liniju make-upa u hrvatskim dućanima možete očekivati u ožujku 2010.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.