Autorica i blogerica Glennon Doyle ima poruku za sve žene koje u strašnim i tragičnim situacijama pokazuju svoju srčanost i zatomljuju slabost, balansirajući kućanske obaveze sa svim ostalim dužnostima koje se od njih očekuju iako se njihov svijet za to vrijeme raspada. Ova knjiga će vas duboko protresti i natjerati vas da pronađete vlastiti glas!

knjiga tjedna neukrocena

"Neukroćena" je istovremeno potpuno intiman memoar i galvanizirajući poziv na buđenje, emotivan i silovit, odvažan i nježan. Priča je to o ženi koja je shvatila da odgovorna majka nije ona koja polako umire za svoju djecu, već ona koja im pokazuje kako živjeti punim plućima. Priča je to o plovidbi razvodom, o novim formacijama i otkrivanju toga da razorenost ili cjelovitost obitelji ne ovisi o njezinoj strukturi, već o sposobnosti svakog od članova da iznese sebe u cijelosti. I priča je to o tome kako svatko od nas može početi vjerovati sebi dovoljno da postavi granice, prigrli svoje tijelo, poštuje svoju ljutnju i slomljeno srce, i oslobodi svoje najistinitije, potpuno divlje instinkte; sve to kako bismo postale žene koje konačno mogu same sebe pogledati i reći: EVO JE.

knjiga tjedna neukrocena

Svojim naslovom "Neukroćena”, autorica i blogerica Glennon Doyle pomela je sve svjetske liste, a na najpoznatijoj, onoj New York Times nalazi se gotovo rekordnih 70 tjedana! Njezina najnovija knjiga "Neukroćena" donosi detaljnu i inspirativnu priču o otkrivanju same sebe. Nakon što je "upoznala" pravu sebe i pronašla snagu i hrabrost koje nije ni bila svjesna, Glennon se razvela od svog supruga i zaljubila u ženu. "Neukroćena”, u prijevodu Vande Podgoršek, autoričin je manifest i obračun sa svijetom i samom sobom. Ova knjiga, osim što se prodala u preko 3 milijuna primjeraka diljem svijeta, oduševila je brojne slavne osobe kao što su Adele i Reese Witherspoon.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.