Povijesno-ljubavni roman "Grof za poželjeti" treći je u serijalu kojim se Elizabeth Boyle predstavlja hrvatskoj publici. Serijal Ljubavne rime je naslovima "Neodoljivi vojvoda" i "Lord kojem sam pisala" osvojio ljubiteljice žanra

knjiga tjedna

Harriet Hathaway oduvijek je željela samo jednoga muškarca, grofa od Roxleyja. Nakon strastvene epizode na jednoj kućnoj zabavi Harriet je uvjerena da će Roxley pravilno postupiti i da će je zaprositi. Međutim, po povratku u London ona otkriva da se nestašni grof sprema zaprositi drugu. Međutim, Harriet ne želi prihvatiti da su njezine nade u „živjeli su sretno do kraja života“ zauvijek propale, jer u grofovim očima, dok je gleda na drugoj strani plesnoga podija, još uvijek vidi onaj isti sjaj i želju, a kad su sami... postoji samo jedna želja koju ni jedno od njih ne može zanijekati. Grof od Roxleyja u gadnom je škripcu, a da Harriet bude sigurna, mora je držati podalje od sebe. Ne želi je uplesti u opasnu zagonetku koja može uništiti njegovu obitelj i njegovu budućnost. Međutim, pokazalo se da nije moguće zadržati Harriet Hathaway dalje od nevolja, baš kao što nije moguće tu odlučnu ljepoticu spriječiti da mu ukrade srce.

O autorici: Elizabeth Boyle autorica je tridesetak povijesno-ljubavnih romana, bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Prije nego što je postala uspješna spisateljica, Elizabeth se bavila pravnim poslovima u Microsoftu. Njezin prvi roman, „Brazen Angel“, osvojio je nagradu Dell’s Diamond Debut Award i Romance Writers of America’s RITA Award. Nakon toga uslijedile su nominacije i nagrade za njezina djela – Bookseller’s Best award, National Reader’s Choice Award, Romantic Times Love and Laughter Award i mnoge druge. Prijevod na hrvatski potpisuje Vida Milek.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.