Meik Wiking jedan je od najpoznatijih modernih autora današnjice koji svojim knjigama širi ljubav, mir i sreću. Moj hygge dom nova je inspirativna knjiga uspješnog autora koji je popularizirao koncept hyggea. Ovaj nas put navodi kako koristiti prostor, rasvjetu i dizajn kako bismo transformirali prostor u kojem živimo u dom u kojem nam je ugodno

Meik Wiking moj hygge dom

U posljednje vrijeme, više nego ikada prije, naši domovi moraju odisati ugodom i pružati nam osjećaj sigurnosti. Naši su domovi prostor unutar kojeg možemo biti ono što uistinu jesmo, gdje se možemo opustiti i stvarati posebna sjećanja sa svojom obitelji i prijateljima. Inspirirana danskim dizajnom i tradicijom, ova nas knjiga uči kako pretvoriti naš dom u sigurno utočište i živjeti, barem u malim količinama, kao najsretniji narod na svijetu – Danci. Nova uspješnica Meika Wikinga otkriva što je to što dom čini sretnim: uključujući razliku između prostranosti i veličine prostora, važnosti rasvjete, te savjeta kako njegovati blizak odnos s ukućanima. Bez obzira na to koliko prostora posjedujete ili kakav je vaš budžet, Meik opisuje kako možete koristiti boju, svjetlo i prostor kako biste stvorili vaš sretan dom i slavili dansku tradiciju.

Meik Wiking moj hygge dom

O autoru: Prvu knjigu Hygge – Danski recept za sretan život, Meik Wiking objavio je 2016. godine i odmah je postala globalni fenomen, a do danas se prodala u više milijuna primjeraka. Već sljedeće godine objavljuje knjigu Lykke – Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu u kojoj donosi rezultate istraživanja što ljude čini sretnima. Ugledni svjetski časopisi New York Times i Sunday Times tjednima su njegove uspješnice Hygge i Lykke svrstavali na vrhove ljestvica najpopularnijih naslova. Osim što je uspješan autor, čije su knjige objavljene u više od 30 zemalja, Wiking je direktor Instituta za istraživanje sreće iz Kopenhagena i već dugo proučava čaroliju danskoga načina života. Njegova istraživanja i rezultati savršena su podloga za njegove recepte i savjete koje prate milijuni čitatelja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.