Napisala je 24 romana, a ovo je prvi  preveden na hrvatski. Bestseler Karen White otkriva obiteljsku prošlost raskrinkavajući naizgled idilične obiteljske odnose. Roman na intrigantan način spaja kriminalističke elemente, ljubavne zaplete i obiteljska previranja ispunjena brojnim podmetanjima

knjiga tjedna

Dvije godine nakon suprugove smrti, Merritt Heyward prima neočekivanu vijest – obiteljska kuća u Beaufortu u Južnoj Karolini, koju je Calu ostavila baka, sada pripada Merritt. I dalje mučena osjećajem krivnje zbog suprugove tragične smrti, Merritt odlazi iz svog doma u Maineu u neizvjesnost Beauforta, gdje razorne i mračne tajne Calove prošlosti leže skrivene na imanju koje je nekoć pripadalo njegovim precima.

Ova neočekivana ostavština, koja sada pripada Merritt, promijenit će je i dati joj snagu za novi život koji će se dodatno zakomplicirati dolaskom njezine suviše mlade maćehe i desetogodišnjeg polubrata. Uskoro, u ovoj kući stranaca, Merritt će biti prisiljena razotkriti obiteljsku prošlost Heywardovih, suočiti se s vlastitim strahovima, ali i pronaći potrebno iscjeljenje na morskom zraku američkog Juga.

Karen White autorica je 20-ak uspješnih romana od kojih se ističe "Zvuk stakla" koji je ujedno i njezin prvi roman preveden na hrvatski jezik. Odrasla je u Londonu, a sada sa suprugom i djecom živi u blizini Atlante.

Izdavač: Mozaik knjiga
Cijena: 129 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.