Pred vama je najbolji roman 2020. godine, čija šokantna i potresna priča budi nadu u bolje sutra. Ovo je jedna od onih knjiga koje vas prisile vjerovati autoru, koje vas duboko rastuže, ali vas i vode prema nečemu čudesnom, nečemu dubokoumnom i iscjeljujućem

knjiga tjedna

Jednog ljetnog jutra dvanaestogodišnji će Edward Adler sjesti u avion s roditeljima i bratom i poletjeti prema Los Angelesu. Oko njega će biti još 183 putnika, svaki sa svojim pričama, svojim sudbinama, strahovima i očekivanjima. A onda će se  zrakoplov srušiti, a Edward će jedini preživjeti. Njegova će priča postati tema televizijskih programa, bit će u svim medijima, a  jedino što će on željeti bit će pronalazak novoga, smislenog života bez vlastite obitelji. Znat će da je dio njega još uvijek  na nebu, u tom zrakoplovu, da u svojoj glavi još uvijek sjedi privezan za avionsko sjedalo, da su roditelji tu negdje… A onda će se pojaviti netko tko će mu pomoći da se ponovno osjeti živim i odgovori mu na pitanja koja ga muče: Kad izgubiš sve kako pronaći sebe? Kako pronaći smisao vlastita života? Što znači ne samo preživjeti već i ponovno živjeti?

O autorici: Ann Napolitano suvremena je američka književnica i autorica svjetskog hita "Dragi Edwarde" koji je obilježio književnu scenu 2020. The Washington Post, The Boston Globe, Real Simple, Fast Company, Women’s World, Parade, LibraryReads i Amazon proglasili su roman "Dragi Edwarde" najboljom knjigom 2020. godine! Osim kritike, zadivio je i čitatelje diljem svijeta. Nominiran je za roman godine prema odabiru milijunske publike popularne stranice Goodreads i bestseler s liste New York Timesa. Napolitano je u karijeri napisala tri romana, a upravo je ovom književnom senzacijom postigla najveći uspjeh. Roman "Dragi Edwarde" istraživanje je onoga što nas čini ljudskim bićem, uči nas kako preživjeti u ovom zagonetnom svijetu i kako skrbiti jedni za druge.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.