Prosinac 2020. bio je produktivan za splitsku Nakladu Fragment. Objavili su četiri nova naslova, među kojima se ističe novi roman zagrebačke spisateljice Sanje Srdić Jungić. "Ti si moje sve" nije tipični ljubavni roman, niti tipični "chick lit". Iako u romanu ima takvih elemenata, ovo je prije svega inteligentni suvremeni obiteljski roman. Karakterizacija likova i njihova dubina "highlight" su romana, a pitkost radnje garancija za čitateljski užitak

knjiga tjedna

Elena je bezbrižna mlada djevojka koja uživa u svojoj svakidašnjici sve do tragičnog dana koji će njoj i njezinoj obitelji promijeniti život iz temelja. Kada od vesele tinejdžerice postane tmurna verzija nekadašnje Elene, a prijateljice joj okrenu leđa, jedina utjeha bit će joj Aleks, dečko iz škole koji njezinu bol čini gotovo podnošljivom. Uz njega život postaje lakši, a budućnost svjetlija. No kada joj nakon deset godina život ponudi drugu stranu priče što će Elena izabrati – svoju srodnu dušu ili obitelj?

Cijena knjige je 129 kn, a Naklada Fragment daruje besplatnu dostavu svima na području Hrvatske koji naruče knjigu putem njihove web stranice i plate direktnom bankovnom transakcijom. Za susjednu Bosnu i Hercegovinu dostava je također besplatna. Osim na web stranici, Naklade Fragment, knjiga se nalazi i u svim knjižarama Hoću knjigu i Školska knjiga, a ubrzo će stići i u knjižare Znanje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.