Jannette Razum s bloga Slatki svijet torti i kolača pripremila je za vas prigodno, tiskano izdanje kuharice pod nazivom "Najslađi Uskrs". Na 48 stranica očekuju vas 22 recepta za torte i kolače koje lako možete uklopiti u vaš slatki, uskršnji meni! Ponuda recepata je raznovrsna pa vjerujemo da ćete pronaći nešto čime ćete počastiti sebe i svoje najmilije!

jannette razum uskrs kuharica

Uz tradicionalne uskršnje recepte poput orehnjače, pince ili pletenice s jajima, u uskršnjoj kuharici Jannette Razum "Najslađi Uskrs", ima i raznih slasnih kremastih torti i kolača te suhih kolačića koje svi rado pripremamo uoči blagdana. Nekoliko recepta vezano je isključivo uz blagdan Uskrsa, a ostale recepte možete pripremati kroz cijelu godinu. Svi recepti su jednostavni ili srednje zahtjevni.

jannette razum uskrs kuharica

Autorica kuharice - recepata i fotografija je Jannette Razum, stalna suradnica portala Femina.hr i autorica popularnog slatkog bloga Slatki svijet torti i kolača. Osim na kisocima Tiska, kuharica se može naručiti i online. Cijena kuharice je 29,00 kn, a za narudžbe unutar Hrvatske poštarina je besplatna. Neki od recepata su već na webu, a neki su novi. Svi recepti su autorski i isprobani te ih je Jannette sama fotografirala i stilirala.

jannette razum uskrs kuharica

Detalji na: Slatki svijet torti i kolača

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.