Bračna nevjera samo je jedna od tema o kojima Ruth Jones progovara u hit naslovu Susjedova trava. Naizgled ljubavni roman, ali ovo je knjiga koja između svojih korica skriva tajne o kojima se drugi ne usude ni pisati. Roman Susjedova trava, prvijenac je britanske spisateljice i popularne glumice iz serije Gavin i Stacey koji je proglašen bestselerom prema odabiru Sunday Timesa. Ležeran i zabavan stil pisanja uvući će vas u radnju ove knjige koja progovara o ozbiljnim životnim problemima

knjiga tjedna

Autorica u ovom romanu donosi živopisnu priču o dva braka i staroj aferi koja prijeti da će ih raskinuti. Ljudima je u prirodi da se cijeloga života pitaju isto pitanje: Je li trava doista zelenija u tuđem dvorištu? Odgovor na to pitanje ponudila je upravo ova svestrana spisateljica i glumica u romanu koji je oduševio kritiku i publiku.

Kad su Kate bile 22, bila je u burnoj i strastvenoj vezi s Callumom, oženjenim muškarcem, a ta veza ostavila ju je slomljena srca i s uvjerenjem da to neće preboljeti. Sedamnaest godina poslije život se nastavio, Kate je sada uspješna glumica, živi u Londonu, udana je za Matta te je majka malenoj Talluli. Njezina ljubav iz prošlosti Callum i njegova supruga Belinda sretno žive u Edinburghu te gledaju kako njihova djeca odrastaju. Doimalo se da je prošlost daleko za svima njima. Ali, kada Kate ponovno sretne Calluma, suočeni su s izborom: razići se ili riskirati i pokušati ustanoviti što je moglo biti. Druge prilike rijedak su dar u životu, ali to ne znači da ih uvijek treba prihvatiti.

O autorici: Ruth Jones najpoznatija je kao glumica, i to ponajviše zbog nastupa u omiljenoj britanskoj seriji Gavin i Stacey. Glumila je i u mnogim igranim i televizijskim filmovima te u kazalištu. Roman Susjedova trava donio joj je brojne pohvale kako čitatelja tako i kritike, a upravo je završila i pisanje novog romana. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.