Povijesno-ljubavni roman "Neodoljivi vojvoda" je prva očaravajuća knjiga iz serijala Ljubavne rime Elizabeth Boyle, autorice brojnih uspješnica New York Timesa

knjiga tjedna

Nad ženama maloga, engleskog sela Kemptona nadvija se prokletstvo – ako se udaju, taj će brak završiti tragedijom. To je za Tabithu Timmons odličan izgovor da se ne uda, jer o braku ima najgore mišljenje. No, u jednom se trenutku njezin život potpuno mijenja. Doznaje da je naslijedila bogatstvo koje će dobiti tek ako se uda za cijenjenoga gospodina Barkwortha. Shvaća da bi joj taj brak omogućio bijeg od omraženih rođaka i stekne toliko željenu sigurnost. No, tada se Tabithi na putu nađe vojvoda od Prestona. On u njoj prepoznaje buntovnički duh jednak svojemu i uzima si u zadatak izbaviti je iz braka u kojem nema ljubavi, uplećući se u njezin život na svakom koraku. Ubrzo će se zbog Prestona, čije je ime sinonim za propast, Tabitha naći rastrgana između dogovorenog braka, koji joj donosi sigurnost, i njegova poljupca, koji obećava potpuno drukčiji kraj.

O autorici: Elizabeth Boyle autorica je tridesetak povijesno-ljubavnih romana, bestselera New York Timesa i Sunday Timesa. Prije nego što je postala uspješna spisateljica, Elizabeth se bavila pravnim poslovima u Microsoftu. Njezin prvi roman, "Brazen Angel", osvojio je nagradu Dell’s Diamond Debut Award i Romance Writers of America’s RITA Award for Best First Book. Nakon toga uslijedile su nominacije i nagrade za njezina djela – Bookseller’s Best award, National Reader’s Choice Award, Romantic Times Love and Laughter Award i mnoge druge.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.