Duhovita i dirljiva priča o smionoj ženi i njenom zadatku da pronađe ljubav koju zaslužuje! Opojna priča o obitelji, prijateljstvu, samootkrivanju i ljubavi!

posljednja prva supruga

Posljednja prva supruga u izdanju Mozaika knjiga, nevjerojatno je zabavan, ali i životno istinit roman u kojem američka hit autorica Dorothea Benton Frank uspješno sabire na jednom mjestu sve dvojbe, frustracije, radosti i želje suvremene žene i njezine obitelji. Leslien novi život pun ledenih koktela, glasnoga smijeha, grešnih iskušenja i gorkastih sjećanja odjednom će postati neponovljiv doživljaj koji će je staviti na veliku kušnju.

Leslie i Wes naizgled su solidan bračni par. Djeca su im odrasla, novca imaju dovoljno... Čini se da žive ugodno kao i svi, njima slični, bračni parovi. No kad Leslie shvati da je ostala jedina prva supruga u njihovom društvu s kojim su provodili vrijeme i putovali te da su drugi muškarci svoje prve supruge zamijenili mlađima i atraktivnijima, ona će se zapitati zašto su to učinili i sprema li se na sličan potez i njezin suprug. U tom preispitivanju Leslie će shvatiti da je njezina uloga brižne supruge i majke jako podcijenjena i umjesto Wesa ona će odlučiti da ne želi više biti posljednja prva supruga u društvu. Spakirat će stvari i otputovati u posjet bratu gdje će pokušati shvatiti odakle, zapravo, dolazi i kamo, na kraju, želi krenuti. A onda će zazvoniti telefon, a s druge strane bit ce Wes... Ostati ili vratiti se?

O autorici: Dorothea Benton Frank je autorica bestselera i četrnaest romana. Gostovala je na NBC Today Showu, Parker Ladd Book Talk Showu i mnogim lokalnim televizijskim postajama. Čest je predavač na predavanjima o kreativnom pisanju i kreativnom procesu za učenike i studente svih uzrasta na raznim kulturnim događanjima. Prije nego što je započela svoju karijeru pisca, Dottie je bila intenzivno uključena u umjetnost i obrazovanje, te u prikupljanju sredstava i podizanju svijesti za razne neprofitne organizacije u New Jerseyu i New Yorku. Dottie je rođena i odrasla na otoku Sullivan u Južnoj Karolini, a trenutno živi na relaciji između Južne Karoline i New Jerseya.

Prevela: Nada Mirković

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.