Za nekoliko dana počinje Fuliranje kod Uspinjače, jedno od najatraktivnijih adventskih događanja u Zagrebu. Ove godine svojom će se ponudom na njemu predstaviti ukupno 18 izlagača, među kojima je i posebno iznenađenje - radio Yammat FM. Ova nova zagrebačka radijska postaja obogatit će glazbeni dio programa ekskluzivnim emitiranjem samo u Tomićevoj ulici čime najavljuje svoj skori početak rada

fuliranje, tomićeva zagreb

"Mislimo da je jedna od važnih zadaća medija da podržavaju dobre i kvalitetne inicijative koje obogaćuju ponudu grada. Fuliranje je baš takav projekt. Mi još ne emitiramo program da bismo ga mogli podržati u vlastitom eteru. Zato smo odlučili podržati ga na ovakav način, kao jedan od sudionika i emitiranjem posebnog programa samo u Tomićevoj. Tako Fuliranje dobiva svoj radio. A mi priliku da se predstavimo svim posjetiteljima koji će na Fuliranju moći čuti dio onoga što ćemo uskoro emitirati kao Yammat FM.", istaknuo je Siniša Švec, jedan od osnivača postaje. Glazbeni program Yammat FM emitirat će na Fuliranju svaki radni dan od 16 do 19 sati i vikendom od 12 do 16 sati, ugošćujući u svom prostoru brojne glazbenike, DJ-e i druge poznavatelje dobre glazbe.

Osim odlične glazbe, vrhunske zabave i pozitivne atmosfere zaštitni znak i ovogodišnjeg Fuliranja ostaju dobra hrana i zanimljivi barovi. Ponuda u kućicama bit će raznovrsna - ukusne zalogaje pripremat će Rougemarin, La Štruk i komiška Fabrika Luke Nižetića, a bogatu i široku ponudu pića osigurat će Gost&Ona, Rakijarnica, Gajba wine bar, Aperol bar i Pepermint. Originalne i autohtone božićne poklone gosti će moći pronaći u kućicama Uje oil bara, Slavone, Hov-Hov pasje pekarne, Maks studia, Habiter Chica ili Bi Bi-ja s mnoštvom modnih i dizajnerskih dodataka.

Novitet na ovogodišnjem Fuliranju je i Photoboutique koji će se pobrinuti da se posjetitelji fotografiraju uz zanimljive pozadine i vizuale, te na taj način sa sobom ponesu originalnu i zanimljivu fotografiju za uspomenu.

fuliranje, tomićeva zagreb

Fuliranje će svoja „vrata" otvoriti u srijedu 26. studenoga tzv. tihim otvaranjem, dok će se službeno otvaranje upriličiti u subotu 29. studenoga točno u podne. Subotnja zagrebačka špica seli se u Tomićevu, uz zvuk gričkog topa otvara se šampanjac i kreće zabava!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.