Književnica Sanja Pilić, boksačica Ivana Habazin i menadžerica Ivana Delač-Đolo znaju tajnu uspjeha. Jedna je velika dama i poput vina je - što starija, to ljepša. Sve što njeni prsti 'ispletu' rukopisom, najmlađima grije srce, starijima uskovitlava misli, a njoj nagradama popunjava vitrinu u dnevnom boravku. Druga suvereno vlada u samo naizgled muškom svijetu i boksa, za sportsku i životnu pobjedu. Treća je srušila mit da su missice samo lutke za izlog i pokazala da je ljepota samo jedan od aduta svake žene, ali i uteg njeguje li jedino svoj odraz u ogledalu

mirta fraisman

Što je zajedničko književnici Sanji Pilić, boksačici Ivani Habazin i bivšoj missici, a sada menadžerici Ivani Delač-Đolo? Bez obzira na različitu profesiju, one zrače istom unutarnjom ljepotom i snagom te imaju nasmijano lice iskreno zadovoljnih i ispunjenih žena. One su same izabrale svoj put, a uspjeh je stigao kao šlag na tortu.

Upravo stoga bit će posebne gošće na velikoj konferenciji "Put žene-put uspjeha", koju sada već tradicionalno u predbožićno vrijeme organizira, a ujedno i poklanja jer je ulaz slobodan i potrebna je samo prijava, naša poznata psihoterapeutkinja i life coucherica Mirta Fraisman-Čobanov, a ovaj je put zakazana za 5. prosinca, u 17 sati u Galeriji Novoj na adresi Zagrebačka avenija 104.

Da bi još jednom sve pripadnice ljepšeg spola bacila u pozitivan životni trans i priuštila im nekoliko sati koje mogu posvetiti samo sebi, i ovaj je put program nakrcala (razno)vrsnim i vibrirajućim predavačima, koji će nas (pod)učiti kako svoj hektični život dovesti u balans, kako pobjeći od starosti i kvalitetno brinuti o tijelu, zdravlju i prehrani, napumpati mentalne mišiće, nahraniti dušu i probuditi kreativno, i to sve u edukativno-informativnom tonu i opuštenoj atmosferi.

mirta fraisman

Bez filozofije, s konkretnim i lako primjenjivim tehnikama i alatima koji nas vode putem uspjeha, u polusatnim predavanjima upoznat će vas stručnjaci iz sporta, medicine, psihologije i umjetničkih krugova s bogatim životnim i profesionalnim iskustvom Irijana Rajković, Dijana Gluhak, Melita Pavlek, Mirta Fraisman-Čobanov i jedini muškarac kojem je dopušteno biti dijelom ove konferencije - Daniel Rafaelić, a razlog neka ostane iznenađenje. Kao točka na i, slijede i sitnice koje život znače, raznorazni popusti na kozmetičke tretmane i programe osobnog razvoja i rasta te besplatna masaža.

Prijave na: http://www.partus-edukacija.com/program/2.-konferencija-put-zene-put-uspjeha-13

Medijski pokriva: Femina.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.