Prije punih osam godina, mlada poduzetnica Magdalena Bešker plasirala je na hrvatsko tržište dotad neviđeni personalizirani planer jednostavnog naziva - Moj planer. Od tadašnjih planera razlikovao se po mnogočemu, ali prije svega velikim izborom boja te personaliziranom naslovnicom na kojoj kupci sami biraju tekst koji žele

moj planer by magdalena besker

Ovogodišnji planer donosi brojne rubrike, savjete i tekstove u pedesetak različitih boja. Osim dobro poznatoga Mog Planera tu su i druga izdanja poput – Moj rokovnik, Moja bilježnica, My business planner, preslatke gumice s mašnicom koje sprječavaju otvaranje planera, Bookmarkeri, Etui za kemijske, Etui za putovnice, Etui za dokumente, studenti mogu ukrasiti svoje najveće blago – indeks, odabrati i personaliziranu kemijsku i još štošta poput Sparkly planera koji su dostupni u ograničenoj količini pa požurite!

moj planer by magdalena besker

„Kada sam pokretala posao, prije osam godina, nisam ni slutila da će ga tržište tako dobro prihvatiti. Srce mi je prepuno kada ugledam fotografiju svog proizvoda na nečijem Facebook ili Instagram profilu. Pred nama je godina novih izazova u kojoj ću vas pokušati iznenaditi s nekim novim proizvodima“, skromno kaže Magdalena Bešker.

moj planer by magdalena besker

Svi proizvodi su ručno izrađeni u Hrvatskoj, a i ove godine ih možete pronaći na Interliberu koji se održava od 12.11. - 17.11.2019. na štandu 8e, u paviljonu broj 6 na Zagrebačkom velesajmu.

moj planer by magdalena besker

Budući da Magdalena zna što jednoj ženi treba, uz brojne prijatelje branda, proslavi su se pridružili, osim Avona, i Aqua Vivae, Matea Nesek parfemi, nazdravilo se uz vina Vinarije Kutjevo te slatke zalogaje Torterie Macaron.

moj planer by magdalena besker

Lucija Josipović (Avon); Martina Crljen (Aqua Vivae); Magdalena Bešker (Moj planer); Darija Kovačević (Kutjevo)

moj planer by magdalena besker

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker mogu se naručiti putem Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instagram profilu mojplaner.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.