Nadahnut sličnim konceptima u najvećim svjetskim metropolama, Kraš je u prostoru koji objedinjuje prodavaonicu i caffe bar za posjetitelje pripremio biranu ponudu najpoznatijih proizvoda, premium asortiman i inovativna iznenađenja

kras zagreb

Kraš choco&café, ekskluzivni concept store, otvorio je svoja vrata na Trgu bana Josipa Jelačića. Povratak Kraša u srce metropole predstavlja ujedno i jedno od važnijih događanja u njegovoj slavljeničkoj 110. godini postojanja. Moderan stil uređenja, urbana vibra i opušten ugođaj garancija su uživanja uz raskošan izbor klasičnih i ekskluzivnih mirisa i okusa.

kras zagreb

I kad se ugodno smjestite u profinjeno uređenoj unutrašnjosti ili pak sjednete na terasu s pogledom na središnji zagrebački trg, naći ćete se pred pravim izazovom i pitanjem čime zasladiti svoj dan. Uz nadaleko poznate Kraševe slastice, prave slatkoljupce oduševit će kolači i torte inspirirane čuvenim Kraševim proizvodima, ručno rađene praline izrađene po Kraševim tradicionalnim recepturama i vrući likeri prepuni aroma.

kras trg bana jelacica

U ovom carstvu vrhunskih okusa dočekat će vas i posebna zanimljivost. Dajte mašti na volju i u Kraš choco&caféu kreirajte atraktivnu personaliziranu čokoladu s pomoću Choco Creatora koji svima omogućava da na tren postanu tvorci vlastite čokolade. Ovo novootvoreno mjesto prava je adresa za one koji će se poželjeti satima družiti, ali i nezaobilazna lokacija ako trebate izabrati najslađi poklon za drage osobe jer se radi o pravoj galeriji iznimnih proizvoda koji se mogu pronaći samo u Kraš choco&caféu.

kras trg bana jelacica

Kraš choco&café u adventsko vrijeme ogrće se veselim božićnim ruhom, a posjetitelji će uz fritule s preljevom od Bajadere ili pak vruće likere, uživajući u raznolikom blagdanskom asortimanu moći doživjeti pravu božićnu magiju i toplinu prazničnog raspoloženja. 

kras trg bana jelacica

Stoljetna Kraševa tradicija i usmjerenost novim trendovima te maštovita ponuda okusa s notom luksuza razlozi su zašto će se Kraš choco&café naći na listi novih omiljenih it mjesta. Navratite na kratku pauzu ili ležerno druženje, ili samo svratite u prolazu i uvjerite se kako će vam ovo mjesto pružiti slatko iskustvo kojem ćete se poželjeti vraćati.

kras trg bana jelacica

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.