Veliki trud i rad djelatnika Kemiga rezultirao je time da je danas zagrebačka adresa Bauerova 5 postala sinonimom za prirodne proizvode te sinonimom za mjesto na kojem se dobivaju provjerene i stručne informacije

kemig

Poznata prirodna ljekarna Kemig u zagrebačkoj Bauerovoj ulici proslavila je 8 godina usješnoga rada. Svoj je ugled stekla prije svega na temelju proizvodnje i prodaje vrhunskih eteričnih i biljnih ulja. Kako bi popularizirao fenomen prirodne kozmetike, ali i korištenje visokovrijednih eteričnih i biljnih ulja, Kemig je i jedan od pionira u organizaciji radionica o eteričnim uljima koje vodi Mirela Ilenić Stepančić. Radionice se odrađuju unazad godinu dana i pokazale su se kao izvrsno mjesto na kojem se mogu dobiti najnovija saznanja kao i alati za izradu prirodne kozmetike.

kemig

Ekipa Kemiga s glumicom Nadom Rocco

kemig

Rođendan je prošao u slavljeničkoj atmosferi - proslavljen je čašom pjenušca i čokoladnim pralinama koje su netom prije izrađene rukama gđe. Jelene Đuranec Pribetić iz čokolodarnice Bagolo, s eteričnim uljima paprene metvice i slatke naranče.

kemig

Mirela Ilenić Stepančić iz Kemiga i Andrea Šitum (Naturala.hr)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.