Sjećate li se piroški iz Bogovićeve? Tradicija najboljih zagrebačkih piroški vraća se u blagdanskom ozračju s mladim nasljednikom obitelji Topolovec - Tomislavom - na naše stolove

catering topolovec

Catering Topolovec sinonim je za vrhunsku kvalitetu, a energija, znanje i kreativnost, naslanjaju se na tradiciju jedne od najstarijih slastičarnica u središtu grada Zagreba. Recepti Topolovec spoj su modernog slastičarstva s klasičnim - koji dolaze u naš dom s okusom nekadašnje zagrebačke špice.

catering topolovec

Svakako najslasnija delicija s potpisom Topolovec je dobro poznata "piroška sa sirom iz Bogovićeve" - izvrsni slani zalogaj kojem je nemoguće odoljeti. Fino prhko domaće tijesto i vrhunski sir, uz magični "x faktor" čine ovu pirošku jedinstvenom, u maniri najbolje ruske originalne piroške. Njoj uz bok tu je famozna Bučnica Topolovec te niz drugih austrougarskih slanih zalogaja.

catering topolovec

Dakako, Catering Topolovec nudi i vrhunske slastice stare tradicije - Schwarzwaldicu, Sachericu, Bohème kocke, Diplomatsku kremu... Istinski hedonisti sigurno će uživati u novoj eri slastičarnice Topolovec. 

Detalji: Catering Topolovec Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.