Jedinstveno mjesto u središtu Zagreba, posebno osmišljeno za lifestyle i poslovna okupljanja, opremljeno je u duhu stare metropole, uz bogatu audio-vizualnu opremu

poppy showroom zagreb

Nakon Pariza, Londona, New Yorka i Milana, i Zagreb je dobio ekskluzivni prostor za događanja. U središtu grada, showroom Poppy, na više od 150 četvornih metara, na zanimljiv način spaja eleganciju, šarm i tradiciju starog, građanskog Zagreba te modernog i tehnološki opremljenog prostora. Poppy predstavlja jedinstveno mjesto, posebno osmišljeno i prilagođeno za lifestyle i poslovna okupljanja, promocije, edukacije i susrete, jer druženja i osobni kontakti u ekskluzivnom okruženju ostavljaju nemjerljiv dojam. O Poppyju smo razgovarali s njegovim voditeljicama/vlasnicama Marinom Karamatić Sopić i Ivanom Očevčić. Ove dvije poslovne žene, čije iskustvo u branši odnosa s javnošću jako dobro poznaju i iznimno cijene svi kolege iz struke, ujedno su vlasnice PR agencije Ambrela komunikacije. Marina i Ivana uvijek su prepune novih ideja, ali ono što je najvažnije, nikada ih se ne boje realizirati u praksi...

Što je točno showroom Poppy?

- Organizacija događaja bilo koje vrste zahtijeva veliku kreativnost, a odabir prikladnog prostora je stavka koja često ostavlja najsnažniji dojam. Showroom POPPY na poseban način objedinjuje koncept za organizaciju događanja, istodobno nudeći i mogućnost korištenja showrooma kao svojevrsne pop-up varijante. Poppy unosi živost na gradsku scenu i pruža novu, drugačiju notu poslovnim i lifestyle okupljanjima. Uz najmoderniju tehničku opremu, klijentima omogućuje privatnost i VIP pristup na ekskluzivnoj lokaciji. Uz mogućnost organizacije događaja, Poppy svoja vrata otvara i klijentima iz modne i industrije ljepote kojima je na raspolaganju i izložbeni prostor. Showroom namjenu moguće je koristiti prigodno ili tijekom duljeg perioda. Multifunkcionalnost prostora dodatno je naglašena najsuvremenijom tehničkom potporom. Moderna audio i video oprema, profesionalna rasvjeta, klimatizacija i WI-FI mreža omogućavaju prilagodljivu i personaliziranu komunikaciju sa uzvanicima na svih 150 četvornih metara prostora. Smješten je u središtu Zagreba, u Ulici kneza Mislava 12/I, uz brz i jednostavan pristup iz svih dijelova grada.

poppy showroom zagreb

poppy showroom zagreb

Koliko dugo je trajala realizacija ovog projekta?

-Ideja je prisutna dulje vrijeme i dosta dugo smo ispitivale i osluškivale tržište. Bilo je izazovno pronaći i odgovarajući prostor jer smo ciljano tražile mjesto u kojemu ćemo moći spojiti šarm građanskog Zagreba te nove mogućnosti poput audio i video opreme i profesionalne rasvjete. Kada smo prije nekoliko mjeseci uočile odgovarajući prostor i lokaciju nije bilo previše razmišljanja. Ljeto smo iskoristile za prilagodbu i uređenje. S obzirom da smo znale što želimo, slika Poppy showrooma je dobila i svoje stvarne obrise u svega nekoliko mjeseci.

Kako ste došle na ideju da koncipirate ovakav prostor?

- Poppy showroom je nastao u sklopu agencije Ambrela komunikacije unutar koje se, osim odnosima s javnošću, bavimo i organizacijom događaja za klijente. Zato znamo koliko je važan odabir prostora za organizaciju bilo koje vrste događaja. Vjerujemo da će Poppy showroom svojim uređenjem, dojmom ekskluzivnosti i duhom starog Zagreba postati mjesto na kojemu se susreću lifestyle i biznis poslovna zajednica s jedne strane te medijska scena s druge strane. Veselimo se trendovima koje ćemo i na ovaj način donositi u Hrvatsku.

poppy showroom zagreb

Tko je dizajnirao/osmislio/uredio prostor?

- U osmišljavanju je sudjelovala zagrebačka arhitektica Suzi Švelić Škevin. Ona je svojim savjetima pomogla u pretvaranju starozagrebačkog građanskog stana u moderan i prostran showroom koji je zadržao starinski šarm, ali i otvorenost prema modernim detaljima. Naglasak je na onome što je nama iznimno bitno, a to su multifunkcionalnost i prilagodljivost u mogućnostima prezentacije.

poppy showroom zagreb

Kako će u praksi izgledati stavljanje showrooma u pogon za klijente?

- Ideja Poppy showrooma je spoj ugodnog i korisnog. Našim klijentima ćemo na ovaj način omogućiti lakši kontakt s medijima ili drugim ciljanim skupinama kojima će predstaviti svoje proizvode ili usluge, održati prezentaciju ili interne edukacije. Riječ je o ekskluzivnom VIP prostoru u koji će se moći doći samo na poziv, što znači da on ni na koji način nije otvoren za širu javnost. Poppy showroom je iznimno multifunkcionalan i vjerujemo da će biti prepoznat na takav način.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.