U ovo izazovno vrijeme, INTIMINA nastavlja potragu za jakim ženama svijeta koje su nam sada potrebnije nego ikada. Žene su njegovateljice i, što je najvažnije, one su stupovi društva. One nas nadahnjuju i ulijevaju nadu da možemo (i hoćemo) prevladati svaku prepreku, pa čak i pandemiju COVID-19, ali i gospodarska previranja koja su pred nama. Prije svega, INTIMINA odaje počast liječnicama, medicinskim sestrama i drugim medicinskim radnicama i volonterkama koje svaki dan riskiraju zdravlje i živote kako bi spasile druge...

intimidated istrazivanje

Tijekom ožujka je brend INTIMINA, u svojoj kampanji #WhileBleeding, ohrabrivao žene iz cijelog svijeta da nominiraju žene koje su im uzor i kojima se dive. Nije bilo važno koje su te žene dobi, rase, religije, orijentacije, jezika ili statusa - samo smo htjeli obasjati svjetlom neke od najjačih ljudskih bića kako bismo ih pohvalili i svima pokazali da borba za osnaživanje žena nikad ne prestaje. Upoznajte četiri pobjednice koje su nas nadahnule kao i njihove priče. One su prijateljice, majke, aktivistkinje i moćne dame. Nastojimo biti kao one; dobre, strastvene i snažne. Ove žene nam donose nadu, vjeru i volju da nastavimo hrvanje kroz život, koliko god to bilo teško.

Gabriela o svojoj majci Lurdemar: "Ona je naša heroina jer je sama odgajala mene i sestru. Moja je heroina jer je završila fakultet kako bih ja imala bolju budućnost. (...) Jer je UVIJEK bila uz nas. Jer je za svako ne pronašla da. (...) Jer je, bez obzira na bol, nemir, teškoće, vrijeme... odlučila da je najvažnije na svijetu biti naša majka. Ona? Ona nam je majka, ali mi je zovemo našim superherojem".

Julliette o svojoj prijateljici Sanam: "Nikad nisam upoznala ženu koja je istražila toliko kutova svijeta, nastojeći naučiti što više o ljudima, kulturi, feminizmu i prijateljstvu. (...) Iako je i sama prošla kroz teška vremena, uvijek je o svemu otvoreno razgovarala i zalagala se za mentalno zdravlje, brigu o tijelu te za umjetnost prihvaćanja samih sebe u potpunosti".

Veronica o svojoj prijateljici Gabriele: "Prije dvije godine, kada sam bila u životnoj krizi, ona mi je pružila ne samo psihološku potporu, već i mjesto za boravak za vrijeme mog sloma. (...) Gaby sada šiva maske za službenike osiguranja u kompleksu zgrada gdje živi, a radi i kao mobilni prodavač povrća. (...) Također nas uvijek podsjeća da budemo neovisnije i da činimo sve što možemo kako bismo pomogle drugima te da ne razmišljamo samo o sebi".

Iva o svojoj prijateljici Antei: "Ona je neustrašiva mlada žena, arhitektica, umjetnica i aktivistkinja koja se svakodnevno bori za žene i LJUDSKA prava. (...) Hrabra je i pametna, uvijek se trudi nadvladati vlastite strahove i tjeskobu. Čak i u trenucima kad se njezin život čini savršenim ili se čini kao da se može opustiti i samo uživati, ona brine o tome kako drugima učiniti život savršenim. Čak i #WhileBleeding. Ona je moj superheroj i ponosna sam što je mogu zvati najboljom prijateljicom".

Ove su žene rješenje za bolji svijet. Kako bismo im pokazali ljubav i zahvalnost, nominirane žene i one koje su ih nominirale će dobiti bogate poklon pakete brenda INTIMINA, s menstrualnim čašicama i drugim proizvodima iz naše ponude. Ne zaboravimo da se sve one (kao i milijuni drugih) trenutno bore protiv pandemije, što sigurno nije lako, a to rade čak i dok krvare (#WhileBleeding). Ako tražite ekološke, višekratne i sigurne proizvode za menstruaciju, ovdje ćete pronaći nešto za sebe.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.