Jednoj od najpoznatijih dizajnerica interijera u Hrvatskoj 2020. godina donijela je puno noviteta: novi ured, škola i agencija za nekretnine na urbanoj lokaciji u Zagrebu, a kreće i potpuno nova emisija "Tražimo dom s Mirjanom Mikulec"

mirjana mikulec novi pocetak

Nakon 14 godina poslovanja studija za dizajn interijera, Mirjana Mikulec odlučila je da je vrijeme za nove početke – i to na novoj lokaciji! Tako su se studio za dizajn, produkcija dvije TV emisije, škola za dizajn interijera, a odnedavno i agencija za nekretnine, našle pod jednim krovnim prostorom u urbanom središtu Zagreba – na Radničkoj cesti 37a.

mirjana mikulec novi pocetak

"Iako je svaki radni prostor zaseban, kroz cijeli ured provlače se štukature i zanimljive tapete koje čine savršenu cjelinu i pružaju šarm koji nije tipičan za poslovni prostor", otkriva poznata dizajnerica, Mirjana Mikulec te dodaje kako je cilj bio, uz funkcionalnost, stvoriti ugodan i elegantan interijer koji će biti ugodan zaposlenicima,  suradnicima i klijentima, ali i polaznicima škole.

mirjana mikulec novi pocetak

Na novoj će inspirativnoj lokaciji učiti od iskusnih arhitekata i predavača i nova generacija Stilista interijera, kao i prva generacija Dizajnera interijera. Tako će Stilisti interijera u godinu dana naučiti sve o prostoručnom skiciranju, kako koristiti AutoCad, o načelima prostornog oblikovanja, odabiru boja, materijala i još mnogo toga kako bi mogli samostalno osmisliti lijepe i funkcionalne prostore.

mirjana mikulec novi pocetak

Napokon kreće i prva generacija Dizajnera interijera – naprednijeg programa za kojim vlada veliki interes! Polaznici će steći dodatna znanja i vještina stečene kroz prethodna praktična iskustva na poslovima vezanim uz uređenje interijera. Uz sve to, na RTL televiziji u subotu 17.10.2020. na kreće i potpuno nova emisija "Tražimo dom s Mirjanom Mikulec". Kroz svaku epizodu pratimo jednog kupca u njegovim zahtjevima i potrebama – od budgeta, kvadrature, broja soba, grada... kao i imaju li posebne zahtjeve poput terase, dvorište ili čak bazena.

mirjana mikulec novi pocetak

Uz novu emisiju pokrenuta je agencija za nekretnine. Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

mirjana mikulec novi pocetak

mirjana mikulec novi pocetak

mirjana mikulec novi pocetak

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.