Čekaju vas novi očaravajući tekući puderi Bourjois Flower Perfection te sjajila/balzami za usne Gloss Effet 3D. Teksture i nijanse su divne, vidjet ćete...

bourjois flower perfection puder i gloss effet 3d

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju Flower Perfection tekući puder u nijansama 51, 52 ili 53 (nijansa 51 je najsvjetlija) te sjajilo za usne Gloss Effet 3D u nježnoj ružičastoj nijansi 01, su:

JASNICA TURK, ZAGREB

IVANA BEBEK, KOPRIVNIčKI IVANEC

VIOLETA SOKAčIć-čORDAš, VINKOVCI

Flower Perfection tekući puder ima integrirani spužva aplikator za nježan  i prekrasan ten te lagan osjećaj na licu, koji trake do 16 sati. Ovaj lagani puder istovremeno savršeno prekriva nedostatke, pore i sitne bore, a nevidljiv je na licu. Čak 70% ispitanih žena oduševilo se laganim osjećajem pudera na licu te nježnijom kožom. Spužvasti aplikator je svakako inovacija koja garantira savršeno ujednačen, nježan i nevidljiv make-up rezultat, ali i vrlo jednostavno i brzo nanošenje pudera.

Iznimnost ovog pudera je i SPF 15 te ekstrakt divlje azeleje, koji štiti stanice od starenja. Zahvaljujući upravo činjenici da ne začepljuje pore te dozvoljava koži da slobodno diše, ovaj je puder namijenjen svim tipovima kože.

Svoj look upotpunite njegujućim sjajilom/balzamom za usne Bourjois Gloss Effet 3D koji osim što njeguje vaše usne od nepovoljnih utjecaja, daje im zamaman efekt putenog volumena.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.