Nova Kiehl's poslovnica otvorena je u City Center One West za javnost 19. travnja 2016., uz VIP event za predstavnike medija, te osoba iz javnog života i zaljubljenika branda. U ugodnoj atmosferi i uz koncept ''ludog znanstvenika'', za čiju je inspiraciju poslužio poznati Kiehl'sov kostur ''Mr. Bones'', brand je proslavio ekspanziju svoga poslovanja nakon otvorenja prvoga dućana u Arena Centru Zagreb krajem prošle godine

kiehl's city center one west

Kiehl'sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge u 165. godine dugoj povijesti tvrtke – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja lokalnih dućana, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama.

kiehl's city center one west

U svim Kiehl's prodavaonicama načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Već samim ulaskom u jedinstveni prostor posjetitelji bivaju uvučeni u dugu povijest i ekscentričan karakter tvrtke: posvuda se mogu vidjeti tragovi duge tradicije branda, uključujući fotografije originalne lokacije glavne trgovine u New Yorku, obitelji osnivača i ekspedicija pod Kiehl'sovim sponzorstvom. Povijesni elementi iznenađuju i oduševljavaju kupce, koji mogu vidjeti i Kiehl'sov poznati kostur „Mr. Bones". Ne postoje dvije u potpunosti jednake prodavaonice, a tako je i u slučaju dvije poslovnice u Zagrebu (Arena Centar Zagreb i City Center one West), no sve odišu Kiehl'sovom bogatom ljekarničkom tradicijom.

kiehl's city center one west

Prijatelji branda simboličnim rezanjem crvene vrpce i službeno su otvorili novi dućan na novoj lokaciji. Među njima istaknuli su se: komičar i arhitekt, Vlatko Štampar; fashion bloggerica Barbara Repe; naš proslavljeni gimnastičar Marijo Možnik; radijska voditeljica Ivana Mišerić; etablirana modna dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović, te poznati dizajner nakita Nenad Sovilj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.