Modna dizajnerica, TV voditeljica, manekenka, kreativna konzultantica i spisateljica, Alexa Chung, jedna je od najprepoznatljivijih ikona stila svoje generacije. Nosi Pariški duh u Londonu, a bezbrižni šik stil snažno podsjeća na izričaj L’Oréal Professionnel-a s pariškim sjedištem

alexa chung loreal professionnel

Alexa Chung utjelovit će dva ključna L’Oréal Professionnel lansiranja: Parisian Nudes, novu pariški, šik kolekciju boja i Pro Fiber, liniju za dugotrajno obnavljanje kose koja će biti renovirana u 2018. godini.

Nedavno je L’Oréal Professionnel imao zadovoljstvo surađivati s Alexom Chung kao backstage partner prilikom lansiranja njene prve modne marke, ALEXACHUNG, u Londonu, u svibnju. Ova suradnja nastavila se i tijekom jeseni na Pariškom tjednu mode 2017.

“Apsolutno smo oduševljeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Alexi Chung, našem međunarodnom L’Oréal Professionnel zaštitnim licem za 2018. Alexa Chung istinski utjelovljuje neke od ključnih vrijednosti L’Oréal Professionnela. Ona je trendsetterica, istinski strastvena kad je moda u pitanju. Vjeruje u dodatnu vrijednost profesionalne umjetnosti njege kose. A njena osobnost savršeno utjelovljuje L’Oréal Professionnel ženu: samopouzdanu, elegantnu, drsku islobodnu. U 2018. predstavljat će dva ključna lansiranja brenda, i u njezi kose i u koloraciji”, rekla je Marion Brunet, međunarodna direktorica za L’Oréal Professionnel.

Color me French s Parisian Nudes

Alexa Chung prvo će biti zaštitno lice nove kolekcije boja L’Oréal Professionnela, imena Parisian Nudes. Parisian Nudes sastoji se od 75 nijansi koloracije Majirel, Inoa i Dia, od najnježnijih bež tonova do intenzivnih smeđih. Kolekcija uključuje novu profesionalnu tehniku koja se sastoji u miješanju nijansi kako bi se stvorili svijetli i tamni tonovi prirodne boje. Parisian Nudes omogućit će frizerima da personaliziraju svaku boju, i da stvore, po uzoru na parišku ženu, ne jednu, nego bezbroj boja!

Dugotrajno obnavljanje kose s linijom Pro Fiber

Alexa Chung također će utjeloviti i liniju L’Oréal Professionnela za obnavljanje kose: Pro Fiber. Tri godine nakon lansiranja, prva linija brenda s profesionalnim tretmanima za dugotrajno obnavljanje kose, bit će opet u središtu 2018. s novim učinkovitim tehnologijama koje su propoznali frizerima, te jednostavnijom ponudom za korištenje. Uskoro ćete moći otkriti detalje u svom salonu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.