Ljepota i zdravlje su međusobno povezani, a baš je ljepota u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim. Stoga je, više od godinu dana nakon preseljenja u novi prostor, posebnom prigodom obilježen Dan estetske medicine, u povodu proširenja djelatnosti Poliklinike na estetske usluge koje će od sada biti dostupne njihovim pacijentima

poliklinika rotim

Partnere i prijatelje Poliklinike Rotim dočekao je i pozdravio doc. dr. sc. Željko Rotim koji je, može se slobodno reći - international key opinion leader iz područja nekirurške estetske antiaging medicine. Poznat je i priznat po tome što je među prvima započeo sa znanstvenim pristupom i popularizacijom nekirurških metoda estetske antiaging medicine u Hrvatskoj te postavio standarde u toj industriji.

poliklinika rotim

Doktor Željko Rotim je istaknuo kako je vrlo važno da se prestane s neprirodnim izgledom i da se forsira prirodan izgled, pogotovo žena. Krilatica poliklinike je, kako je rekao, health is new beauty, što znači ljepota kože, zategnutost kože, koža bez bora i sjajna koža.

poliklinika rotim

Zato će u Poliklinici Rotim pacijentima biti dostupni najpopularniji i najtraženiji antiaging tretmani: HydraFacial (inovativna metoda dubinskog čišćenja kože koja kombinira čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu te kožu učini zdravom, sjajnom i hidratiziranom, dajući joj blistav izgled), PRP (tretman koji koristi plazmu pacijenta kako bi potaknuo obnovu kože, smanjio bore i pomogao u regeneraciji oštećenih područja), filleri i botox te mnogi drugi.

poliklinika rotim

Profesor Krešimir Rotim ovom je prigodom izjavio kako je proširenje djelatnosti na granu estetike bio logičan korak i kako su, osim vrhunske dijagnostike iz područja neurologije, radiologije, ortopedije te fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli, u ponudi Poliklinike estetski tretmani s personaliziranom, tehnološki naprednom njegom cijelog tijela i profesionalnim uslugama njege kože. Također, vrhunski stručnjaci iz područja estetike - doc. dr. sc. Željko Rotim i dr. sc. Željka Roje pridružili su se timu kojeg čine vrsni specijalisti Poliklinike.

poliklinika rotim

Profesor Krešimir Rotim, dr.  sc. Cecilija Rotim i Tony Cetinski

Posebno je naglasio tehnološku komponentu jer je, osim najbolje dijagnostike na tržištu u obliku magnetne rezonance, još jedan vrhunski uređaj stigao je u Polikliniku Rotim, a to je onaj za HydraFacial tretman.

poliklinika rotim

"Ljepota i zdravlje su povezani, a ovo je još jedan dio realizacije te veze. Javnosti je već poznato, a što naši pacijenti posebno hvale, kako je ljepota u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim, koja je prošle godine u Londonu proglašena najljepšim javnim interijerom u Europi, na što smo neizmjerno ponosni.“- izjavila je doc.dr.sc. Cecilija Rotim, ravnateljica Poliklinike te naglasila kako će pacijentice i pacijenti moći bez čekanja obaviti konzultacije, dobiti stručno savjetovanje i vrhunski tretman, kako u svakoj drugoj našoj usluzi, tako i u smislu estetske medicine.

poliklinika rotim

Event su posjetile broje poznate osobe i influenceri poput Dubravke i Tonija Cetinskog, Olje Vori, Ante Vrbana, Lane Klingor, Ane Rucner, Anice Kovač, Andree Andrassy, Nikoline Pišek, Zore Bjelousov, Danijele Arbutine, Siniše Glumičića, Sanje Bošnjak Vukšić, Jelene Glišić, Borisa Banovića, Duške Stepanov, Hrvoja Vukova, Sandre Koncilije, Danijele Kušen, Meri Goldašić, Edite Misirić i mnogih drugih.

Dr. Siniša Glumičić i doc. dr. sc. Željko Rotim

Ognjen Bagatin i doc. dr. sc. Željko Rotim

Nikolina Pišek

Zora Bjelousov i Danijela Arbutina

Ana Rucner

Andrea Andrassy

Jelena Glišić

Lana Gojak Bajt

Lana Klingor Mihić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.