Jesen i zima uvijek prijete šmrcanjem, kihanjem, virozama, a ove godine i hudom svinjskom gripom. Osim cijepljenjem, možete na vrijeme nabildati svoj imunitet i na prirodan način. Kako? Saznajte na predavanju poznate britanske nutricionistice i naturopatkinje Jacqueline Young. Načuli smo "magične" riječi: priroda, ljekovito bilje, ječam, žitarice...

biljke za detoksikaciju i jacanje imunitetaJacqueline Young, ugledna britanska nutricionistica, naturopatkinja i klinička psihologinja, krajem rujna posjetit će Zagreb. Održat će javno predavanje "Do boljeg zdravlja uz podršku prirode", među ostalim i s temom "Snagom mladog lišća ječma protiv toksina", te se osvrnuti na važnost kvalitetne prehrane i na prirodne dodatke prehrani kojima možete ojačati imunitet i unaprijediti vlastito zdravlje.

Predavanje poslušajte u centru Makronova u Zagrebu, 30. rujna u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Jacqueline Young, iskusna stručnjakinja, magistrirala je kliničku psihologiju i strukovno se usavršavala na raznim poljima komplementarne medicine te stekla stručne i akademske kvalifikacije orijentalne medicine, naturopatije, nutricionizma, akupunkture i epidemiologije.

Savjetnica je za prehranu i autorica stručnih članaka o zdravlju već više od 20 godina. Voditeljica je studija nutritivne terapije pri Northern College of Acupuncture u Yorku, u Velikoj Britaniji.

Autorica je 5 knjiga o prirodnoj medicini od kojih je najpoznatija: "Komplementarna medicina za neznalice"(Complementary Medicine for Dummies), u kojoj obrađuje neka od područja alternativne medicine kao što su tibetanska, ajurvedska i japanska medicina, akupunktura, homeopatija i naturopatija.

jacqueline young, complementary medicine for dummiesPiše za mnogobrojne web portale, specijalizirane magazine te zdravstvene publikacije. Podučava na sveučilištima komplementarne medicine gdje sudjeluje i u kliničkim istraživanjima.

Jacqueline Young aktivno podržava i rad dobrotvorne udruge Care and Share International te radi u svom zdravstvenom savjetovalištu u Londonu. Surađuje s mnogim internetskim, elektroničkim i tiskanim medijima u svojstvu nutricionističke savjetnice.

Kako jesen i zima uvijek prijete šmrcanjem, kihanjem, virozama, gripom (a ove godine i hudom svinjskom), ne propustite saznati na koji način, osim cijepljenjem i klasičnim vitaminskim pripravcima, možete na vrijeme nabildati svoj imunitet potpuno prirodno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.