Za kraj roza listopada, Avon donacijom od 80.000 kn Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja SVE za NJU! naglašava važnost kontinuirane podrške borbi protiv raka dojke uz poziv ženama na redovan samopregled dojki i brigu o zdravlju. Budi zdrava. Ne čekaj! #čekiraj

avon donacija sve za nju

Posebnom plesnom predstavom Bez cenzure, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, sinoć je kulminirala pozitiva: u traganju za unutarnjom snagom, senzualnošću i ženstvenošću, uz borbu s opakom bolesti, Alldance i #supermrakplesačice udruge SVE za NJU! pokazale su svoju snagu i zajedništvo. Dale su i nama odgovor na sigurno često pitanje "Što ako se rak dogodi i meni?". S voditeljicom Barbarom Kolar, koja i sama dugi niz godina podržava rad te udruge i borbu protiv raka dojke, pokazale su da postoji snaga, da ćemo pronaći hrabrost, da će nam se pružiti pomoć i podrška i da samo zajedno možemo pokoriti bolest.

avon donacija sve za nju

Avon donacijom od 80.000 kn Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja SVE za NJU! naglašava važnost kontinuirane podrške borbi protiv raka dojke uz poziv ženama na redovan samopregled dojki i brigu o zdravlju. Ovogodišnja donacija pomoći će kontinuiranom radu Udruge i Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka te dostupnost Avon soba unutar Centra koje omogućuju oboljelima izvan Zagreba besplatan smještaj za potrebe pregleda ili terapija. Avon i SVE za NJU! dijele zajednički cilj: podizanje svijesti o važnosti redovnih pregleda i samopregleda za pravovremeno otkrivanje raka dojke i za brigu o zdravlju svake žene.

avon donacija sve za nju

"Udruga SVE za NJU! dio je nas. Udruga koju smo Vesna Andrijević Matovac, Bojana Benović i ja osnovale tako davne 2008. godine. Puno je rada iza nas, novih prijateljstava, tužnih i radosnih trenutaka koje dijelimo s našim ženama i njihovim obiteljima. Aktivnim plesom u koreografiji Petre Seitz, sudjelovanjem u plesnoj predstavi Bez cenzure, željeli smo poručiti: tu smo za vas - uvijek kad nas trebate! Kontrolirajte zdravlje svojih dojki, budite odgovorne, mislite na sebe. Budite zdrave!" poručila je predsjednica udruge SVE za NJU! dr. Almenka Balenović.

avon donacija sve za nju

Oduševljena je snagom žena i Voditeljica odnosa s javnošću u Avonu, Lucija Josipović: "Divno je vidjeti snagu i hrabrost žene koja se bori s teškom bolesti. Divno je biti dio ovakvih pozitivnih priča u inače kompliciranoj borbi. Ponosni smo što smo barem malen dio podrške Udruzi, ali i svim ženama: uz konstantno podsjećanje koliko je važno misliti na svoje zdravlje. Ne čekaj! Čekiraj". Avon u Hrvatskoj već više od 15 godina pomaže borbu protiv raka dojke i do sada je prikupio i donirao više od 3 milijuna kuna. Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio Avonove humanitarne obitelji te i sami sudjelujete u ovoj borbi.

avon donacija sve za nju

Udruga SVE za NJU! pruža psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Centar za psihološku pomoć oboljelim ženama otvoren je 2010., a, osim psihološke pomoći, u Avon sobama pruža smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice besplatni.

avon donacija sve za nju

Nastavljajući dugogodišnji poziv #budizdrava svim ženama, kako bi ih podsjetili koliko je važno zdravlje i podigli svijest o važnosti prevencije raka dojke, kampanja #čekiraj na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti 3 osnovna koraka samopregleda dojke.

Čekirajte i vi, posjetite cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.