Tvrtka specijalizirane hrane predstavila je novitete uz stručni panel te proslavu desete obljetnice svog ekodjelovanja na hrvatskom tržištu

green more

Iz Green&More proizvođačke tvrtke specijalizirane hrane i dodataka prehrani dolazi nam potpuno nova i proširena linija proizvoda čija je beskompromisna kvaliteta potkrijepljenja prestižnim internacionalnim certifikatima koji su predstavljeni u prostorijama Biovege kao domaćina tog događaja.

 green more
Tvrtka Green&More, hrvatski proizvođač već poznatog ekoproizvoda Liquid Sun dodatka prehrani od mlade zelene pšenice, u zagrebačkoj je Makronovi, domaćina tvrtke Biovega, predstavila novu liniju proizvoda: Green&More RAW aktiviranih kolačića, koji su i nosioci prestižnih certifikata kao oznaka dodane vrijednosti i kvalitete. Ujedno je obilježena i deseta obljetnica njihovog ekodjelovanja na hrvatskom tržištu.

green more

Prisutnima je predstavljena nova linija Green&More RAW aktiviranih kolačića. Kao i svi ostali proizvodi iz ove tvrtke, prerađuju se po metodologiji obrade sirove hrane, na temp. do 40C kako bi se očuvala nutritivna vrijednost sirovina, najbliže onima u prirodnom stanju. Ovi kolačići nose naziv i aktivirani. Naime, aktivacijom sadržanih orašida oni postaju bioiskoristivijim jer je iz njih, tradicijskom metodom kojom su se služili stari Aboridžini, uklonjena fitična kiselina. Time se bolje apsorbiraju i postaju prava riznica kvalitetnih nutrijenata. Dostupni su u 3 okusa pomno izbalansiranih mješavina organskog voća, oraščića i začina. Bogat su izvor proteina i enzima, minerala i vitamina. Bez šećera, glutena, organski, bez aditiva i pesticida.

green more
Organiziran je i panel na temu predstavljanja osnovne premise tvrtke - kvaliteta bez kompromisa, na kojem su sudjelovale Ivana Stavljenić iz tvrtke Green&More, Jadranka Boban Pejić iz Biovege te Ana Marušić Lisac iz Biotechnicona. Prisutni su imali priliku upoznati se sa svim vrijednostima i ideologijom kvalitete bez kompromisa ove hrvatske proizvođačke tvrtke, kao i kroz interesantan animirani film u kome su glavni akteri, ujedno i likovi s ambalaže, prezentirali dodane vrijednosti i snagu proizvoda okrunjenih certifikatima.

Green&More proizvode, osim na policama bio&bio i ostalih specijaliziranih trgovina, možemo vidjeti i u Njemačkoj, Bugarskoj, Makedoniji, a uskoro i Velikoj Britaniji te Kataru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.