U konkurenciji od 150 proizvoda, Septolete su na ovogodišnjem nacionalnom događaju FEST.A CROPAK odnijele nagradu za najbolju ambalažu

Septolete_cropakU organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo, tvrtke Tectus d.o.o. iz Zagreba te stručnih časopisa Ambalaža i CROprint u opatijskom hotelu Ambasador, dodijeljene su nagrade CROPAK najboljoj ambalaži na hrvatskom tržištu.

Na ovogodišnjem FEST.A CROPAK-u, najprestižnijem nacionalnom događaju za korisnike i proizvođače ambalaže na natječaj je pristiglo 86 nominacija, a čini ih više od 150 proizvoda.

Krkine Septolete su osvojile nagradu za najbolju ambalažu u kategoriji inozemni proizvod/serija na hrvatskom tržištu.

U 27 godina Krka je razvila i kreirala obitelj proizvoda - Septolete, Septolete D, Septolete plus, te Septolete s okusima zelene jabuke, limuna ili divlje trešnje. Iako je svaki proizvod malo drukčiji, svima su zajednički sigurnost i učinkovitost.

Jedinstvenost i prepoznatljivost ambalaže postigli smo modernim i atraktivnim dizajnom. Jedinstvena ambalaža svih šest proizvoda Septolete sa svojom bojom omogućava potrošačima lakši odabir Septoleta za svoje potrebe. Za bolju prepoznatljivost korišten je hologramski karton sa kristalnom strukturom s motivom galaksije.

Cilj natječaja Cropak je promovirati, istaknuti i nagraditi ambalažu kao sredstvo zaštite i identifikacije proizvoda, promocije i marketinga.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.