Stiže još jedna sezona viroza, gripe, bakterijskih infekcija... U kombinaciji sa sve nižim temperaturama i sve manje sunca, dolazi do strašnog pritiska na naš imunitet... Već puno ljudi oko nas kiše, kašlje, šmrca i osjeća se slabo i malaksalo. Pomozimo svom imunitetu i provedimo ugodnu jesen i zimu u našoj punoj snazi, zdravi i dobro raspoloženi

melvita, ampule za jačanje imuniteta

Predstavljamo prirodne i autentične, Melvitine pčelinje proizvode i prehrambene dodatke koji su učinkovit izvor vitalnosti i ljepote.

melvita, organska cvjetna pelud

Ampule za prirodno jačanje imuniteta sadrže kompleks organski dobivenih sastojaka s izrazitim djelovanjem na jačanje imuniteta. Timijan i propolis djeluju antibakterijski, dragocjeni med iznimno je hranjiv, a niskokaloričan, te ehinaceja - biljka koja ima poznat, nevjerojatni učinkak na zdravlje i imunitet. Ovaj savršen prirodni kompleks ugodnog je, osvježavajućeg okusa, a pruža vam energiju, vitalnost i snagu već od prvog dana uzimanja.

Pronađite je u Melvita trgovinama po povoljnoj cijeni od 127,00 kn.

Organska cvjetna pelud je izvorna, cvjetna, potpuna esencija u obliku finoga praha koju pčele sakupljaju od najdragocjenijeg cvijeća te je na vratima košnica suše i pažljivo oblikuju u kuglice. Posebno je bogata bjelančevinama, aminokiselinama i vitaminima te ima izrazito povoljno djelovanje na imunitet. Blagog je okusa i nježnog, prirodnog mirisa te je odličan dodatak bilo kojem piću ili jelu.

Pronađite je u Melvita trgovinama po povoljnoj cijeni od 127,00 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.