Svjetska zdravstvena organizacija preporuča konzumaciju od minimalno 400 g voća dnevno. Što bi značilo da nam je dnevno potrebno 5 – 10 porcija voća. Pod porcijom voća smatramo količinu koju možemo obuhvatiti cijelom šakom

super smoothie dietpharm

Voće je hrana bogata vitaminima, mineralima i vlaknima, ali kako bismo osigurali sve potrebe našem organizmu potrebna je kontinuirana konzumacija različitog voća. Ponekad je to zaista nemoguće jer dostupnost voća ovisi o sezoni, a konzumaciju u svakom trenutku gotovo nemoguća. Također, postoje ljudi koji jednostavno ne vole konzumirati voće ili jednostavno nemaju tu naviku.

Odlično rješenje dolazi iz Dietpharma u obliku dodatka prehrani pod nazivom Super Smoothie. Super Smoothie je bogati i ukusan dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina i minerala te vlakna s dodatkom dehidriranog soka jagode, cikle, kivija, jabuke, kruške, naranče, manga, banane, nara, kupine i borovnice. Dakle, osigurava minerale i vitamine koji su potrebni organizmu, a ne dobivaju se redovnim putem hrane, voća i povrća. Jedna vrećica Super Smoothie-a sadrži vitamine i minerale koji se nalaze u 10 vrsti voća. Pobijedite umor i iscrpljenost, a ojačajte imunitet i pokrenite energiju svoga tijela samo jednom vrećicom Super Smoothie dnevno.

Cijena proizvoda: 149,90 kn

Proizvod se može kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.