Najbolji pokazatelj popularnosti hrvatskog modnog dizajna jest interes kupaca koji konstantno raste. No, nije uvijek jednostavno obići dizajnerske dućane i showroome, pronaći i izabrati onaj savršeni komad u kojemu ćete se osjećati fantastično

pop up concept store

Kako bi vam u tome pomogla, ekipa portala Moda.hr organizira Moda.hr Pop-up Concept Store, na kojem će svoj rad zainteresiranim posjetiteljima predstaviti sami dizajneri. Moda.hr Pop-up Concept Store održat će se u subotu, 19. prosinca 2015., od 10:00h do 18:00h u samom središtu grada Zagreba, na Trgu Petra Preradovića, poznatijem kao Cvjetnom trgu, u moderno uređenom kompleksu Centra Cvjetni.

''Ideja je okupiti hrvatske modne dizajnere na jednom mjestu kako bi u predblagdanskoj groznici omogućili posjetiteljima ekskluzivni shopping modela iz aktualnih ovosezonskih kolekcija po atraktivnim cijanama.'', objašnjava Lucija Biondić, urednica portala www.moda.hr i organizatorica Moda.hr Pop-up Concept Storea.

pop up concept store

Koncipiran poput velike koncept trgovine s dizajnerskim kornerima u kojima autori sami prezentiraju vlastiti rad zainteresiranim posjetiteljima, Moda.hr Pop-up Concept Store pojavit će se na samo jedan dan na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija. Događanje je zamišljeno kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima. Prilika je to i za kupovinu idealnog novogodišnjeg outfita.

Poslovni prostor unutar Centra Cvjetni postat će jedinstveni pop up prostor po uzoru na slične projekte u svijetu u kojemu će među ostalima svoje kolekcije predstaviti AD'sign by Ana Dorotić, BAGS by Kristina, BORŠA by Mala Radnja Dizajna, DORA, Fashion Disorder, Iva Karačić, Karaka design, Katarina Džale, LOVEMia, LUKABU, Manufraktura, Neha Neha i Pandora. Također, sve posjetiteljice će imati priliku nabaviti i svoj primjerak najtraženijeg rokovnika za 2016. godinu – Ženskog rokovnika.

pop up concept store

Cilj projekta je omogućiti posjetiteljima da uživaju u prezentacijama hrvatskih modnih dizajnera i ekskluzivnom shoppingu modela iz aktualnih ovosezonskih kolekcija na jednom mjestu. Rezervirajte subotu za hrvatski modni dizajn!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.