Kada treba odabrati idealne traperice mnoge žene nailaze na problem. Naći model koji savršeno odgovara našoj građi sve više i više predstavlja pravu muku. Pristaju na bokovima, ali su preširoke u struku, dužina je idealna, ali ih nikako ne možete zakopčati? Upravo zbog takvih pitanja stvoren je novi hrvatski modni brend pod imenom ČEHLA

čehla traperice

ČEHLA predstavlja idealne traperice za svaku ženu kreirane prvenstveno s naglaskom na krojeve prilagođene različitoj građi tijela. Radi se o klasičnim modelima izrađivanim od kvalitetnih materijala, a posebnost je i u tome što se svi dijelovi kroje i šivaju u ČEHLA šivaonici u Zagrebu. Ovaj hrvatski brend traperica predstavlja nam svoje prve modele koje jednostavno morate imati.

Traperice su danas postale odjevni komad za sve prigode, a dobre, kvalitetne traperice okosnica su većine modnih kombinacija. Nekad isključivo kombinirane u svakodnevnim, casual varijantama, danas sve češće postaju dio svečanih outfita. S obzirom da se nose u raznim prigodama i često kroz cijeli dan, iznimno je važno da su kvalitetne, lijepe te da se u njima možete ugodno i dobro osjećati. Sve te karakteristike posjeduju prvi modeli ČEHLA traperica namijenjeni ženama i muškarcima.

čehla traperice

„Svijesni toga da ne mogu sve žene imati mjere 90-60-90 kreirali smo kvalitetne traperice domaće proizvodnje koje odgovaraju različitim tipovima građe. Iz tog razloga svaka žena može naći model koji joj odgovara i ugodno se u njemu osjećati. Ne morate više kupovati hlače broj veće samo da biste ih mogli zakopčati. Tokom stvaranja ČEHLA traperica potrudili smo se da kroj izvrsno pristaje građi tijela i iznimno smo zadovoljni finalnim produktom.", objasnio je Matija Cerovečki, vlasnik Čehla.

čehla traperice

U ponudi su dva modela za žene – kruška kroja te jabuka kroja, te jedan model za muškarce. Kruška simbolizira tijelo širih bokova i užeg struka. Tijelu takve građe hlače kruška kroja će lijepo pristajat uz obline bokova, a neće biti preširoke u liniji struka. Jabuka simbolizira tijelo sa širim strukom i vitkijim nogama. Tijelu takve građe će pristajat hlače Čehla jabuka kroja, proporcijalno proširene u liniji struka, udobne i izvrsnog izgleda.

Cerovečki su obiteljsku manufakturu trapera pokrenuli prije više od 20 godina. Njihove hlače su zbog klasičnog kroja i kvalitetnog materijala stekle velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca. Kako bi kvalitetan proizvod učinili dostupnim i inovativnim, osmislili su brend ČEHLA koji predstavlja novi smjer u njihovoj proizvodnji. ČEHLA su jednostavne i bezvremenske, kao i sam traper. Rađene su tako da kroj izvrsno pristaje građi tijela, te da zbog vrhunskog materijala i pažljive izvedbe traju. Klasični kroj garantira da neće izać iz mode, a poseban pečat daje mu proizvodnja u Hrvatskoj. Čehla se mogu kupiti putem interneta, što uvelike olakšava prodaju u ovom brzom tempu života koji živimo.

čehla traperice

ČEHLA traperice možete kupiti na www.cehla.com.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.