Modeli haljina #LuLucelebrate, u kombinaciji s jedinstvenim konceptom uređenja izloga i trgovine, djelo umjetnika Ivice Propadala, stvorili su koloritnu i stilski kompatibilnu slavljeničku cjelinu

lulu celebrate

Advent u Zagrebu i čarolija nadolazećih blagdana nadvila se i nad flagship LuLu Couture trgovinu, koji je za ovu prigodu zasjao u novom ruhu s potpisom poznatog hrvatskog umjetnika, dizajnera i scenografa Ivice Propadala. 

lulu celebrate

U blagdanskoj atmosferi, zaljubljenici u modu i lijepo uživali su u pjenušcu i slatkim zalogajima, birajući haljine iz kolekcije #lulucelebrate brenda LuLu Couture, koji je iznova pokazao kako sjajno kombinira izgled, udobnost, nosivost te kvalitetu materijale i izrade. 

lulu celebrate
LuLu Couture počastio nas je ovaj put unikatnim komadima koji istovremeno veličaju ženstvenost i seksipil, s damskim prizvukom. Riječ je o haljinama koje laskaju ženskom tijelu, istovremeno pružajući ljepšem spolu osjećaj zadovoljstva i samouvjerenosti. I ova blagdanska #LuLucelebrate kolekcija iznova nudi LuLu Couture ženi da bude nesputana, neopterećena i svoja. Uz klasike poput male crne haljine tu su i komadi od pliša u jarkim bojama te pomno izbalansirane šljokice.

lulu celebrate

Kolekcija je upotpunjena i svilenim haljinama, koje se lako kombiniraju neovisno radi li se o dnevnim ili večernjim zabavama, voluminoznim modelima haljina od tila s uzorkom te sjajnim brokatima, kao must have komadima sezone za prigode u kojima želite zablistati.

lulu celebrate

Nove modele iz limitirane kolekcije možete pronaći u flagship LuLu Couture trgovinama u Zagrebu, na adresi Gundulićeva 3 i u Zadru, u Ulici Zore dalmatinske 3, te online na www.lulucouture.eu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.