Provjerite kome Avonovi eko-darovi stižu na kućnu adresu. Podsjetimo, povodom Dana planeta Zemlje Avon i Femina.hr darivali su 10 trendi eko-torbi i gel za tuširanje Liiv Botanicals, iz linije temeljene na posebnoj „Planet Essence" tehnologiji.

avon eko torbaDeset čitateljica koje dobivaju 1 „zeleni" paket Avona, koji sadrži eko-torbu i Liiv Botanicals gel za tuširanje, su:

1. Katarina Kovačić, Osijek

2. Sanja Uštulica, Zagreb

3. Kristina Cvetković, Tenja

4. Reiko Elezović, Zagreb

5. Mirjana Drvar, Zagreb

6. Nikolina Orlić, Donja Zelina

7. Vesna Ferenčak, Sisak

8. Andrea Čretni, Velika Gorica

9. Gordana Groman, Zagreb

10. Francoise Kveder, Zagreb

Povodom Dana planeta Zemlje za vas smo organizirali darivanje proizvoda kroz čije ćete korištenje doprinijeti zelenijem i zdravijem svijetu. Jedno od glavnih pravila ekološke svjesnosti jest smanjenje korištenja plastičnih vrećica i stalna upotreba platnenih torbi, cekera i sl. U dućan otiđite s lijepom platnenom torbom ili nekim zgodnim cekerom... Ne morate se svaki puta vraćati s novom plastičnom vrećicom koja je teško razgradiva i čije gomilanje uvelike šteti okolišu. Zato vam, u suradnji s Avonom, darujemo veliku, trendi eko-torbu, koja će biti vaš vjerni pratitelj u šopingu.

Uz torbu dobivate i gel za tuširanje iz linije Liiv Botanicals, linije koja se temelji na tehnologiji „Planet Essence". Gel za tuširanje, kao i ostali proizvodi Liiv Botanicals, sadrži jedinstvenu mješavinu aktivnih biljnih ekstrakata, uključujući ulje lana, zeleni čaj i mirtu. Ne sadrži konzervanse, umjetne mirise i umjetne boje.

Podsjetimo, gel za tuširanje Liiv Botanicals i svi drugi proizvodi Avona nisu testirani na životinjama, sprejevi ne sadrže tvari štetne za ozonski omotač, a Avonovi katalozi izrađeni su od recikliranog papira. 

Gel ćete obožavati jer održava prirodni nivo hidratacije vaše kože te je čini čistom, svježom, mekom i glatkom na dodir. 

Budite IN, mislite zeleno!

avon liiv botanicals gel za tusiranje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.