Dosta je izgovora! Moram kuhati, upravo mi je omiljena sapunica na televiziji, neće meni biti ništa, imam previše posla oko djece, nemam auto... Ideš li redovito na ginekološke preglede? Misliš li na svoje zdravlje? Obavljaš li redovito samopregled? Ideš podržati borbu protiv raka dojke, pokazati solidarnost oboljelima, pomoći? Samo je jedan ispravan odgovor - IDEM!

majica idem, avon šetnja za život

Upravo je majica s natpisom IDEM simbol borbe protiv raka dojke u okviru prvog izdanja humanitarnog projekta AVON Šetnja za život u Hrvatskoj koji kompanija Avon organizira u cilju podizanja svijesti javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanja sredstava za Udrugu SVE za NJU.

Ova humanitarna kampanja obilježit će se središnjem događanjem na Cvjetnom trgu 17. lipnja u 17 sati. Program će voditi Barbara Kolar, Avonova ambasadorica i glasnogovornica akcije, a svojim sudjelovanjem podršku projektu pružit će građani i javne osobe. S polazišnim odredištem na Cvjetnom trgu svi okupljeni sudionici obilježit će projekt šetnjom kroz Preradovićevu, Teslinu i Prašku ulicu do Trga bana Jelačića s povratkom na Cvjetni trg, kako bi osvijestili ljude o ovoj bolesti koja je i u Hrvatskoj, gdje svaka 11. žena oboli od raka dojke, najčešći oblik raka.

Sredstva će se prikupljati prodajom Avonovih majica s natpisom IDEM, koje će služiti kao ulaznica za AVON Šetnju za život, i drugih proizvoda posebno dizajniranih za ovu kampanju na dan Šetnje već od 14 sati. Majice se mogu kupiti i u Centru za psihološku pomoć ženama oboljelim od raka Udruge SVE za NJU! u Ulici kneza Mislava 10 radnim danom od 9 do 17 sati. Isto tako, po cijeni od 75 kuna prodaju se putem Avonovih kataloga.

Sav prikupljeni prihod od prodaje majica i Avonovih proizvoda iz linije za prikupljanje sredstava za borbu protiv raka dojke namijenjen je donaciji za Udrugu SVE za NJU, udrugu žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, osnovanu 2008. s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima.

Pridružite se i na Facebooku: AVON Šetnja za život

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.