Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, lifestyle hotel Falkensteiner Hotel&Spa Iadera član je renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World". Nadahnjujuća arhitektura, u plavo-bijelim tonovima i nijansama pijeska, nenadmašni dizajn, prvoklasna usluga, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja i mediteranski šarm, pružaju ekskluzivnu oazu za odmor koja postavlja nove standarde

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Hotel & Spa Iadera član je prestižne grupacije „Leading Hotels of the World", a njegov Acquapura Spa, jedini u Hrvatskoj, dio je elitnog društva „Leading Spas of the World". Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun, koji su inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjeni ambijent.

Neodoljive gastro delicije

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Kreativna kuhinja koncipirana je u Alpe–Adria stilu i sastavni je dio nezaboravnog odmora u Iaderi. U Restoranu Jadran možete uživati u mediteranskoj i regionalnoj kuhinji, kao i u fantastičnom pogledu na kristalno čisto Jadransko more. U elegantnom À la carte Restoranu&Baru Bracera možete uživati u plodovima Jadranskog mora i oboritoj ribi, uhvaćenoj od strane lokalnih ribara u arhipelagu obližnjih otoka Ugljana, Dugog otoka, Molata i Iža. Konoba Planika nudi opuštenu i domaću atmosferu tipične dalmatinske konobe, s ponudom delicija zadarskog kraja, među kojima je zasigurno posebno, najukusnije i autentično kulinarsko iskustvo - domaća mlada janjetina ispod peke.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Ljepote dalmatinske obale najbolje se mogu doživjeti upravo s mora, stoga hotel nudi i vrhunski Yacht service koji uključuje preuzimanje plovila direktno ispred hotelskog kompleksa, iskusnog lokalnog skipera koji poznaje najskrovitije uvale i najbolje konobe, a 12 metarska jahta s velikom platformom za kupanje, kuhinjom i 2 kabine, zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Čari nove sezone

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera započeo je sezonu 2015. fantastičnim Joga programom u suradnji s Lisom Schopp iz Graza, vlasnicom prestižnog joga studija. Lisi Schopp je Punta Skala postala drugi dom i puno je učinila za promociju Zadra u dijelu sportskog i zdrastvenog turizma. Ljubitelje sporta zanimat će i činjenica da će se u Iaderi održati Falkensteiener Punta Skala Triatlon, tijekom kojeg će se, 16. i 17. svibnja natjecati svi oni koji žele osvojiti Državno prvenstvo Republike Hrvatske u disciplinama olimpijskog i ekipnog štafetnog triatlona.

Kao promotor alpsko-jadranske gastronomije, ove godine ekipa Falkensteinera osmislila je koncept gastro evenata koji je započeo tjednima divljih šparoga kroz travanj u prekrasnoj tradicionalnoj konobi Planika uz plažu hotela, dok 22. svibnja gosti imaju priliku na jedan dan postati eksperti u pripremi najfinijih vrsta riba iz Jadranskog mora. Istog je dana i odlična "poslastica" za ljubitelje vrsnih vina - degustacija i prezentacija Korlat Rosea. Prvi tjedni u mjesecu listopadu rezervirani su za sve ljubitelje delicija s tartufima.

Trenuci mode, ljepote i kulture

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Za sve dame, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera organizira 22. svibnja reviju poznatog hrvatskog brenda Hippy Garden s promocijom ljetne kolekcije, a francuska kozmetička kuća Anne Semonin organizirat će beauty talks za pripadnice ljepšeg spola i osmisliti personalinizirane pakete za zaštitu od sunca i zračenja.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Od 12.-19. rujna svi gosti hotela Iadera moći će uživati u posebno osmišljenoj terapeutskoj tehnologiji Haki koja za cilj ima u samo 50 minuta tretmana opustiti sve mišiće, izliječiti bolna mjesta te vas dovesti u potpunu ravnotežu uma i tijela.

Hotel Iadera kao savršeno mjesto za umjetničke i glazbene večeri, imat će čast ugostiti Stanislava Kovačića, renomiranog čelistu koji će opuštati goste svojom glazbom na Soto Voce terasi hotela svakog prvog vikenda u mjesecu lipnju, srpnju, kolovozu i rujnu. Osim toga, 5. lipnja hotel će posjetiti čuveni hrvatski slikar poznat po djelima sakralne tematike - Josip Botteri Dini, čija ćete dijela također moći vidjeti od 25.-27. rujna na četvrtom Art vikendu koji Falkensteiner Hotel&Spa Iadera organizira s poznatom galerijom Laudato – naime, mnogi će poznati slikari slikati i crpiti inspiraciju upravo u samom hotelu te njegovu ljepotu pretočiti na svoja platna.

Falkensteiner Hotel&Spa Iadera svojim je dizajnom i tailor made uslugom te domaćinskim pristupom svakom gostu, u Hrvatskoj postavio nove standarde luksuznog odmora.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

www.iadera.falkensteiner.com

Informacije i rezervacije:
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
Tel: +385/(0)23 555 601
E-mail: iadera@falkensteiner.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.