Ženstveni i bezvremenski parfemi s potpisom Nine Ricci dobili su novu nasljednicu u svojim mirisnim redovima. Cvjetna i senzualna, mirisna zavodnica zove se „Ricci Ricci“ i ne može dočekati druženje s urbanim heroinama

ricci ricci parfemSvjež i senzualan parfem "Ricci Ricci" stvoren je za sve moderne urbane junakinje. One mogu  biti na različitim mjestima i na različite načine lijepe i vragolaste, markantne i bezočne, prekrasne i tajanstvene.

"Ricci Ricci" odražava suvremenu romantičnu ženstvenost zahvaljujući pomno odabranim cvjetnim sastojcima.

Središnju notu mirisa ispunjava noćurak, neobičan cvijet koji se otvara poslijepodne i ostaje u cvatu preko noći. Osvježavajuće gornje note čine rabarbara i bergamot. Ostale cvjetne note su indijska tuberoza i centifolia ruža, a senzualna baza postignuta je notama pačulija i sandalovine.

Francuska kuća visoke mode Nina Ricci slavna je po svom bezvremenskom, elegantnom dizajnu i luksuznim parfemima. Također je poznata po vrpci koju često koristi u svojim kreacijama te jedinstvenim bočicama mirisa.

Kod ove mirise ljepotice isprepletena su ova dva detalja, vrpca metalik ružičaste boje poput kakve skulpture čini čep ove prekrasne bočice.

Kuća Nina Ricci ima dugu tradiciju suradnje s umjetnicima koja je počela s Laliqueom, a kroz povijest je uključivala vrhunske estete poput modnog ilustratora Christiana Berarda i fotografa Davida Hamiltona. Andy Warhol i Cesar su stvorili kreacije nadahnute Ninom Ricci. Nastavljajući ovu tradiciju,nekoliko dizajnera pristalo je sudjelovati u lansiranju "Ricci Ricci" mirisa.

Kuća Nina Ricci nalazi se iza nekoliko najuspješnijih mirisa prošlog stoljeća "L'Air du Temps", "Fille d'Eve", "Farouche" te "Nina".

Cijena "Ricci Ricci" EDP od 50 ml je 449 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.