Ove jeseni pokažite svoju svijetlu i tamnu stranu uz pomoć Givenchyjevih noviteta - Prismissime palete sjenila u 9 boja i Rouge Interdit Vinyl ruža koji, kako kaže kreativni direktor Givenchy make upa, Nicolas Degennes, interpretiraju moć svjetla kroz niz tamnih prizmi

givenchy essence of shadows

Neodoljivu novu kolekciju Givenchy make upa najbolje je opisao Nicolas Degennes, umjetnički direktor tog brenda, kada je rekao: "Moja jesenska kolekcija 2019. inspirirana je željom za životom, željom za postojanjem. Sjajiti. Biti sretan. Isti ciljevi bez sumnje su i prvi fotografski portreti. Analogni film, koji je i strog i fleksibilan, pružio je inspiraciju za ovu kolekciju. Esencija sjena interpretira moć svjetla kroz niz tamnih prizmi."

givenchy essence of shadows

U klasičnoj, mračnoj sobi sjene se igraju sa svjetlošću, iz sjene izlazi svjetlo. S novom generacijom Prismissime palete sjenila u 9 boja, koja nudi jednostavnu aplikacijsku metodu i učinkovito strukturiranje vašeg pogleda, međusobna povezanost tamnog i svijetlog sada je došla do očiju. Kako biste istaknuli pogled, uzajamno djelovanje tame i svjetlosti sada se preslikalo i na oči. Ova paleta sjenila čarobni je kvadrat od devet boja koji se poigravaju refleksijom i apsorpcijom svjetlosti. Biserni pigmenti različitih veličina nude višestruki sjaj. Odaberite između trodimenzionalnih mat, saten i/ili metalik rezultata. Nova formula Prismissime ne sadrži talk i stvara se postupkom ubrizgavanja i isparavanja. Ova lagana, dugotrajna (12 sati) i inovativna formula pruža intenzivne i upečatljive boje.

givenchy essence of shadows

Ove jeseni pokažite svoju svijetlu i tamnu stranu nekonvencionalnim nude ružem. Dvije nijanse limitiranog izdanja stvorene su za kolekciju Essence of Shadows: Rouge Interdit Vinyl br. 20 Shadow Pink, prirodna ružičasto-bež nijansa, i Rouge Interdit Vinyl br. 19 Shadow Purple, ljubičasta biserna nijansa, koja uzima svjetlost preko svoje sive baze. Rezultat je čist, lagan, reflektirajući i biserni sloj boje. Stvorena je boja i svjetlost s minimalnom količinom proizvoda koji treba nanijeti. Pretvorite usne u platno za samoizražavanje.

Cijene:
Givenchy Le Prismissime; 449 kn
Givenchy Rouge Interdit Vinyl; 249 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.