Nutricionistica, fitoterapeutkinja i spisateljica Roxy Dillon, guru mladosti, svojim revolucionarnim prirodnim programom Bio-Young donosi mnoštvo iznimnih informacija te provjerenu znanost o tome kako se možemo pomladiti iznutra i izvana

prirodno mladi

Bore i vrećice ispod očiju, gubitak kose, upale na koži, slabija pokretljivost, stanjivanje usana i drugi simptomi starenja rezultat su oslabljene stanične i hormonalne funkcije. No jednostavnom primjenom hrane, biljaka, dodataka prehrani te eteričnih i baznih ulja svi se ti simptomi mogu zaustaviti, pa čak i obrnuti!

Odabirom tretmana koji odgovaraju upravo vašim potrebama možete za svega nekoliko tjedana dobiti novi, pomlađen izgled, ali i postići bolje zdravlje i vitalnost:

- tretmani za kosu, lice i tijelo prema dobi
- najčešći problemi i njihova brza rješenja
- zaštitite se od fotostarenja i ublažite oštećenja od sunca
- iskoristite svoje matične stanice u svrhu zdravlja i ljepote
- vratite kosi mladenački sjaj, boju i bujnost
- uklonite potpuno simptome menopauze
- miniprogrami za brza rješenja – za nekoliko dana, tjedana ili poseban učinak

O autorici: Roxy Dillon bavi se nutricionističkom, ortomolekularnom i herbalnom terapijom od 1979. i kroz svoju je praksu, kroz idealan spoj osobne posvećenosti i znanstvenih istraživanja i otkrića, prirodnim tvarima za pomlađivanje i preokretanje procesa starenja pomogla tisućama žena. Studirala je neuropsihologiju i neuroznanost, obrazovala se na području psihologije i završila magisterij iz biokemijske farmakologije.

Prijevod: Romana Čačija
Cijena: 119.00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.