Bivša britanska čuvarica zakona svojim kriminalističkim romanima osvaja milijune čitatelja. U još jednoj napetoj priči Angela Marsons na samom početku romana otkriva tko je zločinac, ali zbog toga radnja ne postaje manje zanimljivija

 knjiga tjedna

Roman započinje nizom šokantnih zločina za koje je samo inspektorica Kim Stone uvjerena da su povezani, no u svoju stranu priče ne može uvjeriti svoje kolege. Kako se broj mrtvih povećava, Kim počinje stezati obruč oko zločinačkog genija koji orkestrira svime. Međutim, prvi se put u životu namjerila na protivnika koji joj je ravan i kojemu ništa nije milije od suparnika vrijedna truda – suparnika kojeg će u konačnici uništiti. Bez podrške svojih kolega u policiji slavna inspektorica Stone mora ugroziti vlastiti život kako bi ubojica privela pred lice zakona.

O autorici: Angela Marsons jedna je od vodećih zvijezda britanskih kriminalističkih romana. Prije statusnog simbola u kriminalističkom svijetu, Marsons je dugih 25 godina imala problema s pronalaskom izdavača. Prijelomna godina u njezinom životu bila je 2015. godina kada objavljuje prva tri romana koji su se u svega nekoliko godina prodali u gotovo četiri milijuna primjeraka. Njezin prvi kriminalistički roman Nijemi vrisak svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone od čak 16 koliko je autorica najavila da će ih biti. I čitatelji u Hrvatskoj prošle su godine mogli uživati u njezinom hitu prvijencu zbog čega su jedva dočekali nove slučajeve koje samo inspektorica Kim Stone može riješiti. Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana Izopačene igre koji donosi drugi slučaj sad već slave inspektorice Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s velikim oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, Izopačene igre dobile su visoku ocjenu (4,34 od maksimalnih 5).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.