S obzirom na godinu koja nas nije mazila, svi s nestrpljenjem odbrojavamo dane do početka najljepšeg vremena u godini. U Finjaku ne odbrojavaju, nego su sve pripremili kako bi najljepši dani počeli - sada. Orašari, medvjedići, patuljci, tisuće lampica, božićne pjesme, dobra hrana i piće te najbolje emocije… To je to! Pobijedimo 2021. ljubavlju i dobrim raspoloženjem. S najboljom ekipom - svojom

finjak advent 2021

Još jedna izazovna godina polako se bliži kraju, godina u kojoj smo bili preplavljeni neizvjesnosti, lošim vijestima… Ekipa iz Finjaka je i ovaj put dokazala kako na njih možete računati kad je riječ od dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere za blagdanske dane. Ove godine na maloj, ali veseloj terasi poznatog zagrebačkog caffe bara, ispod tisuća lampica koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo, pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu, spravljeno prema tajnoj i posebnoj recepturi, i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica. finjak advent 2021

"Kako je rekao slučajni prolaznik, koji je naišao dok se božićna kulisa zagrebačkog caffe bara Finjak spremala: 'Hvala vam, ljudi, ovo mi je danas trebalo', hvala i svima koji s nama petu godinu za redom dijele ovu čarobnu bajku", poručuju iz caffe bara Finjak. 

finjak advent 2021

Sjedenje na visokim stolovima (ručno oslikanim bačvama likom orašara) djela akademskog kipara Denisa Sviraća još više će vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima. Svakako morate probati kuhanu rakiju, prema recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja). Budući da su mališani česti posjetitelji Finjaka, njih čeka naslađa čokolada koja grije i ruke, ali i srce. Sva hrana i piće bit će poslužena u ambalaži “za ponijeti" pa svi koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

finjak advent 2021

Posjetite Finjak u Vlaškoj 78, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće te najbolje emocije. Zajedno stvorite prekrasne uspomene i pokažite ovoj godini da ste jači od nje i da ćete je pamtiti po ljubavi i čaroliji koju ste dijelili sa svojim najbližima. Dijelite uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.