Njezino je ime Iva Brajković, po struci je prevoditeljica, a po ljubavi i strasti - pčelica. Iz radionice Pčelica Iva tijekom cijele godine 'izlaze' predivni personalizirani pokloni za sve prigode. A ovih blagdana, znajući da nam više nego ikada treba čarolije, Iva je najdražeg čarobnjaka Harryja Pottera i njegovu ekipu stavila na ukrase koje definitivno želimo vidjeti na boru

harry potter kuglice za bor

Blagdani su vrijeme kada poslovično želimo svoj dom odjenuti u posebno, svečano ruho. Lampice, vjenčići, figurice vilenjaka i sobova… I kao kruna - božićno drvce koje tradicionalno ukrašavamo s dragim ljudima, pazeći da bude odraz našega stila i osobnosti, ali i da odiše čarolijom. A što se u to uklapa bolje od unikatnih kuglica za bor s likovima i motivima iz knjiga i filmova o omiljenom malom čarobnjaku Harryju Potteru?!

harry potter kuglice za bor

U malog junaka s naočalama i s prepoznatljivim ožiljkom na čelu zaljubljeni su milijuni ne samo djece nego i odraslih, a da na drvcu osvanu super kuglice (koje ćete poslije samo preseliti u sobu), pobrinula se Iva Brajković. Ova kreativka o sebi će reći kako je po struci prevoditeljica, po horoskopu strelica, a u slobodno vrijeme - pčelica. Naime, Iva se, nakon dugo godina rada u struci, odlučila hrabro upustiti u nove izazove i osmišljavati personalizirane darove za sve prigode. Svoje kreativno utočište nazvala je Pčelica Iva, a uvjerili smo se da izrađuje predivne stvari.

harry potter kuglice za bor

"Počelo je kao hobi i utočište od ne pretjerano kreativnog posla. Najprije sam postala Pinterest guruica i skupljala ideje. Potom sam razvijala vlastite ideje koje sam pretvorila u brojne personalizirane poklone za vrtićke i školske rođendane na koje su išli moji klinci. Nakon izvrsnih reakcija počela sam dobivati i komercijalne narudžbe. Napokon je došao trenutak da iskoračim u digitalni svijet i pokažem svima svoju kreativnost i osobnost", kaže Iva Brajković i dodaje kako su u ovo blagdansko vrijeme pravi hit kuglice za bor s likovima i motivima iz knjiga o Harryju Pottery.

harry potter kuglice za bor

Preslatke kuglice prodaju se u setu od 6 komada, a dimenzija su 8 centimetara. Na njima će vam, osim Harryja Pottera, s bora sretne blagdane poželjeti štreberica Hermione, crvenokosi Ron, omiljeni Dumbledore, ali tu su i razni drugi motivi i natpisi. S obzirom na to da se na isporuku čeka 7 do 10 radnih dana, krajnji je trenutak da se počastite magičnom ekipom iz Hogwartsa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.