U strogom centru Zagreba, u Gajevoj 4, otvorena je prodavaonica ekskluzivnog nakita branda LEi jewelry. Riječ je o jedinstvenom nakitu koji na domaće tržište donosi elegantan i decentan nakit satkan od 18 karatnog zlata s dragim kamenjem kao što su dijamanti, safiri, rubini te smaragdi

lei zlatni nakit

Riječ LEi predstavlja cvjetni vijenac koji se poklanja u posebnim prilikama kada se želi slaviti mir, prijateljstvo, ljubav i blagostanje. Pri tome simbol cvijeta, koji se često pojavljuje kao motiv na ovom predivnom nakitu, predstavlja umjetničko djelo prirode – u suštini je krhak i nježan, a jednom kada se razvije odolijeva svim prilikama.

lei zlatni nakit

Baš kao što se biljka razvija iz samog sjemena, u izdanak, pupoljak te u konačnici cvijet, tako se i mi kao pojedinci razvijamo od onoga što želimo postati do ostvarenja tih ambicija i samog postignuća. I baš tada je potreban LEi – nagrada, poticaj i neprekidni podsjetnik na razvoj. LEi je zbog toga idealan za sve koji kroz jednostavan i suptilan nakit žele pokazati da su dosljedni sebi.

lei zlatni nakit

Ovaj nakit namijenjen je tako za sve pripadnice ljepšeg spola, bez obzira na njihove godine i osobni stil. LEi nakit je bezvremenski i nenametljiv, a u svojoj ljepoti ipak primjetan. Jednom kada se uoči, njegova profinjenost trenutno zaokuplja pažnju. Sjaj i elegancija koje LEi nakita potvrđuju da se najljepše stvari ne kriju u velikim formatima, već u nježnim i decentnim oblicima. LEi podiže svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu, jer predstavlja osobni element kojim se može istaknuti vlastita individualnost.

lei zlatni nakit

Iako na prvi pogled izgleda delikatno, pri izradi LEi nakita koriste se isključivo snažni i izdržljivi prirodni materijali koji su stvoreni da traju. Dio LEi nakita u sebi sadrži bezbojne dijamante, ali i dijamante u boji koji su posebno rijetki - rozi, crni i smeđi. Safiri i izrazito rijetki rubini s druge strane oduševljavaju svojim bojama baš kao i smaragd koji osvaja svojom prepoznatljivom zelenom bojom.

lei zlatni nakit

I sam interijer prodavaonice odiše čistom elegancijom te odražava estetiku i dizajn koji predstavlja LEi nakit. Prostorom koji se nalazi u samom centru Zagreba tako prevladavaju prirodni materijali s cvjetnim muralom na zidu, a centralni cvjetni aranžman od izblijedjelih plisiranih palminih listova koji lebde u prostoru potpisuje renomirani zagrebački umjetnik Saša Šekoranja.

lei zlatni nakit

Cijela linija LEi nakita može se pogledati i kupiti u LEi prodavaonici u zagrebačkoj Gajevoj ulici na broju 4. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, te subotom od 8 do 18 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.