Luksuzna plaža beach bara D’or kraj Funtane, sa svojim očaravajućim ambijentom, i ove je godine ugostila brojne poklonike odlične glazbe, vrhunskih pića i nenadmašne atmosfere

d'or beach bar summer lemon party

Za još jedan spektakularni završetak ljeta, na nezaboravnom white partyju i ovaj put zaslužan je vrsni trio - beach club D’or, obiteljska destilerija Aura te sinonim vrhunskog dizajna Boris Ružić. Ovogodišnje izdanje pod nazivom Summer Lemon Party na pijedestal je postavilo Aurin zamamni Limoncello, citrusni liker koji se fantastično sljubljuje s ljetom.

d'or beach bar summer lemon party

Iako je tek godina dana otkako ga Aura nudi u svojoj raznovrsnoj ponudi, Limoncello se okitio s već četiri svjetska zlata, a ove je godine proglašen i likerom godine na prestižnom svjetskom natjecanju World spirits awards. U čast Limoncellu najpoznatija istarska plaža D’or pretvorena je u bijelo-žutu rapsodiju prepunu mirisnih limuna, s pomno biranim dekoracijama našeg poznatog dizajnera Borisa Ružića, koje su učinile ugođaj još posebnijim.

d'or beach bar summer lemon party

Uz Limoncello, kao nositelj white partyja bio je neizostavni Aurin Premium Istrian Dry Gin Karbun. Nagrađen svjetskim zlatima jedanaest puta, gin Karbun svoj je primat među hrvatskim ginovima potvrdio na ovogodišnjem natjecanju World Gin Awards na kojem je uz osvojenu zlatnu medalju proglašen i najboljim hrvatskim ginom.

d'or beach bar summer lemon party

Uz veličanstvene arome Aurinih pića, koje su očaravale osjetila gostiju partyja, atmosferu je dodatno zagrijao Mint cabaret show s profinjenim plesačicama i atraktivnom koreografijom koja se odlično stopila u ovu bijelu priču.

d'or beach bar summer lemon party

Zvijezda večeri svakako je bila violončelistica Ana Rucner koja je začinila večer vrhunskim izvedbama klasičnih i zabavnih glazbenih evergrina.

d'or beach bar summer lemon party

Nevjerojatnu atmosferu, uz sjajne modne kombinacije u bijelom, upotpunila su i brojna iznenađenja poput: fire showa, puštanja lampiona, spektakularnog vatrometa, a večer je svojim nastupom uveličao i popularni Jole.

d'or beach bar summer lemon party

Miris mora isprepleten mirisom limuna, izuzetna glazbena kulisa, zavodljiva energija D’or beach cluba, pomno osmišljeni dekor s potpisom Borisa Ružića, dodatno začinjen Aurinim Limoncellom i ginom Karbun još su jednom oduševili goste ovog ljetnog partyja kojeg se jednostavno ne propušta.

d'or beach bar summer lemon party

Organizatori su ponovno uspjeli iznenaditi i premašiti sva očekivanja te gostima pružiti najbolji party ove sezone. Stoga svi s nestrpljenjem iščekujemo novo izdanje Summer lemon partyja!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.