Buduće majke, ali i sve one koje tek planiraju trudnoću često imaju brojna pitanja na koja ne mogu pronaći stručan odgovor. S ciljem bolje edukacije trudnica, ali i majki tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizira besplatne edukacije pod nazivom "Zdrava mama, sretna beba"

edukacije zdrava mama sretna bebe europa donna hrvatska

Besplatne edukacije pod nazivom "Zdrava mama, sretna beba" okupljaju stručnjake različitih profesija, primjerice pedijatrije, nutricionizma kineziologije, psihologije i citologije, a sve polaznice mogu postavljati pitanja iz područja koja ih zanimaju i od stručnjaka dobiti stručan odgovor. I ove godine edukacije će se održati u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a neke od tema o kojima će se predavanje održati su:

• prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrana, prehrana dojilja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa

• prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba

• položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda

• postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti

• zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Edukacije će se održati već tradicionalno održati u subotu, i to: 9. 3. 2024. u Varaždinu, 6. 4. 2024. u Rijeci i 4. 5. 2024. u Zadru. 

edukacije zdrava mama sretna bebe europa donna hrvatska

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: zdravamamasretnabeba@gmail.com. Prijave na svaku edukaciju otvorene su 7 dana prije događanja. Ono što je najbitnije je navesti grad za koji se šalje prijava, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket sponzora. Požurite i prijavite svoj dolazak već sada.

Detalje o edukaciji možete pronaći na Instagramu ZdravaMama SretnaBeba i Facebooku Konferencija Zdrava Mama Sretna Beba.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.